MILO ĐUKANOVIĆ ZARAŽEN KORONA VIRUSOM?! U teškom stanju, tražio pomoć iz Rusije i Francuske?

Ovu informaciju navode mediji iako nema konačne potvrde još uvek.Predsednik Crne Gore Milo Đukanović oboleo je od koronavirusa i ima težu kliničku sliku bolesti, piše portal Vidovdan.

“Milo leži bolestan od koronavirusa već dva dana i u veoma je teškom stanju, ali crnogorski državni vrh je odlučio da zataška ovu informaciju. Milo se ne pojavljuje u medijima, a zvanična saopštenja u njegovo ime šalju se iz kabineta kao da je sve u najboljem redu”, piše ovaj portal.Milo se navodno obratio za pomoć Moskvi i Francuskoj da mu pošalju lekove protiv koronavirusa.

“Podsećamo da je Crna Gora poslednja priznala da ima obolele od koronavirusa te da je Milo postavio potpredsednika crnogorske Vlade Milutina Simovića na čelo tima za borbu protiv koronavirusa, inače Simović je magistrirao na sejanju kompira”, piše ovaj portal.

Simović je ostao upamćen po izjavi da Crnoj Gori nisu potrebni respiratori koje im je ponudila Srbija na poklon.U Crnu Goru je stigao kontigent pomoći iz Turske koju je poslao Erdogan.

“Radi se o 50.000 medicinskih maski, 1.000 zaštitnih odela i 1.000 testova. Turska je ranije donirala 1.000 testova, pomoć u transportu isto toliko iz Kine i obezbedila prevoz crnogorskih građana iz te prijateljske zemlje”, saopšteno je ranije iz kabineta Mila Đukanovića.

“Državni vrh Crne Gore je odlučio da vest o zdravstvenom stanju Mila Đukanovića zataška od javnosti zbog već svakako negativnog rejtinga koji prati Mila poslednjih pola godine od kako je usvojen zakon usmeren protiv Srpske crkve u Crnoj Gori”, piše ovaj portal.

(Espreso.rs/Vidovdan)

Add Comment