NA GAZELI PRIZOR KOJI SRBIJA NIKADA NIJE VIDELA DO SADA: Direktno uključenje frapiralo zemlju!

U Dnevniku na televiziji Pinki i izvešavano je o aktuelnoj situaciji na beogradskim ulicama tokom trajanja policijskog časa. Obiđen je most “Gazela” odakle je podnet izveštaj građanima Srbije.

Na ulicama su pripadnici Vojske Srbije, kao i pripadnici BIA, na ulicama su i radnici Javnog komunalnog preduzeća, kako bi grad normalno funkcionisano. Na ulicama mogu da se nađu ljudi koji imaju dozvolu za rad o kretanju tokom policijskog časa, kao i specijalnu dozvolu za rad. Mi smo trenutno na Gazeli, i danas je opet uspostavljen policijski punkt. Kontrolišu su se sva vozila koja nailaze sa jedne i druge strane. Policijska vozila patroliraju gradom i zaustavljaju sve koji se kreću tokom policijskog časa, ne bi li utvrdili da je sve regularno i po zakonu, rekao je Mladen Mijatović.

Danas je Trećem osnovnom Tužilaštvu privedeno troje muškaraca, a tamo je uspostavljeno sporazumno priznanje krivice zbog okupljanja na javnom mestu, tri muškarca su u pitanju, nalazila su se u parku, kažnjeni su sa tri meseca zatvora.

(Espreso.rs/Alo)

Loading...

Add Comment