ONA JE BILA S BIKOVIĆEM U BRAKU! Gadio joj se i udala se za njega samo zbog para, a on je voleo k’o nijednu! (FOTO)

Bio je ludo zaljubljen iako je znao da ta ljubav nije uzvraćena…

Glumica Brankica Sebastijanović proslavila se pre pet godina kada je dobila jednu od glavnih uloga u seriji „Sinđelići“, rađenoj po uzoru na špansku seriju „Seranovi“.

Godinu dana kasnije lepa glumica je uporedo snimala seriju „Samac u braku“ u kojoj je bila Ljiljana, dok je njen suprug Radmilo bio njen tadašnji dečko Miloš Biković.

Bila je to velika ljubavfoto: Damir Dervišagić

Radmilo je u seriji tumačio ulogu imućnog advokata koji je godinama zaljubljen u Ljiljanu. Iako je bio najpoželjniji neženja u Palanci, svom malom gradu, on je odbijao sve bračne ponude, i želeo da se oženi Ljiljanom, koja je planirala da se uda za Momčila, ali je on u poslednjem trenutku pokazao svoje pravo lice i odbio da se oženi Ljiljanom.


Iznervirana i besna zbog toga, Ljiljana se iz inata i radi finansijskog blagostanja svoje porodice udala za Radmila, iako nije zaljubljena u njega.

Iako su ubrzo poželili da se raziđu, Radmilo je molio da ostane neko vreme dok ne smisli kako da to prođe bez skandala, nakon čega njihov odnos prerasta u veliku ljubav i ostaju da žive zajedno.

(Espreso.rs)

Add Comment