MORAM DA VAS UPOZORIM, POČELI STE TO DA RADITE! Kapetan Dragan uputio apel Srbima od kojeg se diže kosa na glavi

Kako je rekao, niko od nas ne zna ko sve trune u hrvatskim zatvorima.Kapetan Dragan, koji je nedavno izašao iz hrvatskog zatvora, oglasio se danas po prvi put u Jutarnjem programu.U ekskuzivnoj ispovesti kapetan Dragan je rekao:

  • Zatvor i sve što sam prošao sam doživeo kao još jedan zadatak. Kada sam došao tamo video sam da je to tako, i izvukao sam najbolje što sam mogao. Nisam imao vremena da razmišljam – rekao je.

Kako je rekao, siguran je da je osuđen samo zato što je Srbin.

  • Nije bilo ni jednog dokaza, osim “časne hrvatske reči” lažova. To je nastavak jedne ustaške ideologije koja i danas traje. Verujem da sam morao da odem u Hrvatsku da bih video šta se dešava. Nisam postao više religiozan nego što sam bio, ali da nisam otištao i video ne bih verovao da u 21. veku imate na stotine Srba osuđenih na dugogodišnje robije samo zbog neke izjave vrlo sumnjivih svedoka bez dokaza – rekao je.

foto: Beta / Mario Strmotic
Kako je rekao, niko od nas ne zna ko sve trune u hrvatskim zatvorima, i nemaju kome da se obrate.

  • Odnos prema meni od strane Srbije nisam mogao da razumem. Čuo sam Vuka Jeremića koji je tada bio ministar, da je rekao da se Srbije neće mešati u slučaj kapetana Dragana i Hrvatske. Za mene je to najveća izdaja. Kome je tu poruku slao, koga je hteo da zadovolji? Sigurno ne mene, moju porodicu, ili Srbiju. Za mene je to obična izdaja. To traje do današnjeg dana. Nedavno je uhapšen čovek u Švedskoj i isporučen Hrvatskoj. Moj zadatak je da sada pomognem ti ljudima, i da ubedim Srbiju da primeni reciprotitet prema tim zlikovcima, jer zaista veruju a je Srbija šaka jada – rekao je.

U istoriji Hrvatske postoje samo zločini, rekao je.

  • To je narod koji je izmislio zločine. Nigde nećete naći industrijski pogon za ubijanje dece ispod 14 godina. Potrebno im je da od Srba naprave zločince kako ne bi bili sami. Moram i vama da skrenem pažnju, jer ste upotrebili izraz “Domovinski rat”. Pa oni su izdali svoju domovinu Jugoslaviju. Izvršili su agresiju na svoju domovinu, i toliko puta ponovili da ste i vi počeli da ga koristite – rekao je ljutito kapetan Dragan.Hrvati nemaju heroje, i to je jedino što imaju.

(Espreso.rs/Alo)

Add Comment