NIJE GRIP, MNOGO JE GORE, PLUĆA ME PEKU, GLAVA OTKIDA: Momak koji ima KORONU opisao SVE SIMPTOME i kako je POČELO

Zato, ne budite moroni. Ostanite kod kuće

  • Dobio sam ga! Ljudi nemojte da ovo ignorišete! Ja sam vrlo zdrav dijabetičar. Imam dijabetes tipa 1. Moje telo se dobro bori, ali baš me razvaljuje. Zato, ne budite moroni. Ostanite kod kuće – napisao je jedan korisnik Tvitera po imenu Džastin, koji se slikao sa zaštitnom maskom u bolnici.

On je u podužem sledu na Tviteru objasnio kako se osećao kad je osetio prve simptome:

  • Četvrtog marta sam osetio glavobolju i lagani bol u plućima. Disanje mi je postajalo sve napornije, ali mislio sam da je zbog vremena, sve je procvetalo, mora da neka alergija. Prošlog petka sam otišao u hitnu pomoć jer su me pluća strašno bolela i jedva sam disao, mislio sam da ću umreti – napisao je Džastin, pa nastavio da opisuje svoj horor:
  • Dobio sam lekove protiv gripa, inhalirali su me i pustili kući, rekavši da se vratim ako mi ne bude dobro. I vratio sam se. Dah mi je kratak, pluća strašno bole. Glavobolja je toliko jaka da bi oborila I medveda. Ovo nije grip, nije ni srčani udar, ovaj bol u plućima je mnogo jači. Na primer, kao kad prvi put udahnete jako hladan vazduh zagrejanim plućima. Recimo da je sličan tome – objasnio je Džastin i ponovio:
  • Ovo nije grip. Grip je druga stvar. Oseća se toliko drugačije od gripa. Samo imam bolove u plućima i glavobolju. Drugi imaju različite simptome u zavisnosti od toga koliko se dobro telo bori, zdravlje, pušenje, starost.

(Espreso.rs)

Add Comment