ČANAK OKAČIO SNIMAK NA KOM VERNICI PRIMAJU PARE DA IDU NA LITIJE U CG! Sad je otkrivena PRAVA ISTINA o događaju

Na Fejsbuk stranici Udruženja „Stefan Nemanja“ je razjašnjena pozadina ovog propagandnog snimka!

Nakon što se u javnosti pojavio snimak na kome se vidi kako navodno vernici primaju mito kako bi išli u Crnu Goru na litije, oglasio se i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.

On je ove uvrede na račun srpskog naroda pokušao da uporedi i sa političkom situacijom u Srbiji.

Na ove spekulacije, reagovalo je udruženje “Stefan Nemanja” oglasivši se na svojoj Fejsbuk stranici.

Kako kažu, ovu lažnu vest i snimak je prvi plasirao komesar za bezbednost FSCG Dragomir Jeredić, sa očiglednim ciljem da blati borbu naroda protiv Milovog zakona.

  • Pojavio se snimak za koji se tvrdi da je plaćanje vernika koji učestvuju u litijama. Ovaj snimak je objavio komesar za bezbednost FSCG Dragomir Jeredić, a načuli smo da je snimak tvitovao i Nenad Čanak.E sad, koliko neko mora da bude glup, bezobrazan ili zlonameran da ovo pokuša da predstavi kao plaćanje vernika?! Svako kome koeficijent inteligencije prelazi broj cipela može vrlo lako uočiti da ljudi koji prilaze autu nešto plaćaju. Prvo uzmu novčanik, vade nešto iz novčanika pa onda prilaze autu. U jednom momentu se čak vidi i da se dva čoveka guraju koji od njih će da plati. Svako ko je iole normalan može primetiti da ne prilaze svi autu, već neki i prolaze pored auta. Šta, njima ne treba dnevnica ili je nešto drugo u pitanju? A o čemu se zapravo radi?!U pitanju je fudbalska utakmica gde tapkaroši prodaju karte ispred stadiona Trešnjica u Crnoj Gori, gde neko prilazi autu i kupuje ulaznice za utakmicu FK Zete, dok neki prolaze pored auta jer već poseduju ulaznicu. A ko god da je snimio, interesantno je da je snimak stigao do komesara za bezbednost FSCG, zar ne? I šta ovaj radi? Umesto da snimak završi kod nadležnih organa kako bi se ustanovilo ko i zašto na ovaj način preprodaje karte za fudbalsku utakmicu, on bezočno laže da je reč o isplati vernika koji šetaju u litiji! Misli li uvaženi i više puta kažnjavani komesar za bezbednost da će biti miliji vlasti ako neovlašćenu preprodaju karata predstavi kao plaćanje dnevnice učesnicima litije? A Čanak? Ako je zaista tvitovao ovaj snimak i predstavio ga kao plaćanje “litijašima”, onda se nameću dva, jednako zabrinjavajuća pitanja:1. Da li je Čanak do te mere zlonameran da zanemaruje očiglene detalje sa snimka? 2. Da li je Čanak zaista glup do te mere da ne uviđa nelogičnosti? Šta god da je od ove dve mogućnosti, jednako zabrinjavajuće je što takav čovek učestvuje u političkom životu Srbije.Kako ne koristimo Twitter, molimo vas koji koristite ovu društvenu mrežu da pomognete u raskrinkavanju zlih namera Nenada Čanka, i da mu prenesete da je javnost vrlo zabrinuta da li je Čanak previše zlonameran ili nedovoljno inteligentan?! Takođe, molimo vas da podelite ovaj status kako bi osujetili zle namere ovih dokazanih srbomrzaca, stoji u njihovom saopštenju.

(Espreso.rs)

Add Comment