VRELU POLICAJKU IZ VALJEVA PRATI POLA SRBIJE: Ceca je zaludela muškarce, kada je vidite, SVE ĆE VAM BITI JASNO!

Pripadnici vojske, policije, kao i specijalnih snaga, sve češće počinju da prate trendove, te se na Instagramu može videti veliki broj njihovih fotografija. Da i Srbija ide u korak sa vremenom, dokaz je mlada policajka iz Valjeva, koja je doslovno zapalila Instagram svojim fotografijama.

Svetlana Obradović – Ceca, pripadnica MUP-a iz Valjeva, jedna je od retkih policajki koju na Instagramu prati veliki broj pratilaca. Iako se često slika u uniformi, pravi razlog zašto 43 hiljade ljudi redovno prati njen profil jeste njena lepa i atraktivna spoljašnost.

Ceca na ovoj društvenoj mreži redovno postavlja fotografije iz izlaska, sa posla i sa treninga.

Sudeći po velikom broju komentara ispod slika, ali i po lajkovima na objavama, muškarcima izgleda ne smeta mnogo činjenica da se ona podjednako dobo snalazi kako u ringu, tako i u složenim akcijama policije, ali i u klubovima.

Upravo njene slike iz izlaska ili sa odmora mame veliku pažnju, ali verujemo da muškarcima malo zadrhte ruke kada vide kako sparinguje ili u punoj opremi.

Pitanje je kako kriminalci reaguju na nju, odnosno, da li se manje opiru usled njenog šarma, te nema potrebe za nekim malo striktnijim intervencijama prilikom hapšenja.

(Espreso.rs/Blic.rs)

Add Comment