“PREKO NJE JE POLA ALBANIJE PROŠLO”! MAKSIMOVIĆ PRIZNAO DA JE RADIO KAO ESTRADNI MAKRO! Isplivao spisak poznatih, a evo šta kaže na sudu!

Mihajlo Maksimović, najpoznatiji estradni makro, koji je uhapšen u februaru prošle godine, priznao je juče na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu da je posredovao između devojaka koje su radile za njega i klijenata!
Sumnja se da su devojke lakog morala iz Mihajlove sveske uglavnom poznate pevačice i starlete, koje često viđamo u rijaliti takmičenjima i na TV ekranima. Brojne poznate ličnosti pokušavaju navodno preko svojih advokata da spreče da njihova imena izađu u javnost.

Lista kraljica ulice je navodno ugledala svetlost dana u aprilu prošle godine.

Spisak svih VIP devojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale telo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima, pojavio se u medijima. One su u zamenu za keš bahanalisale s mušterijama van granica naše zemlje.

Navodno, među onima koje su bile na Maksimovićem cenovniku su pevačica i rijaliti-učenica Dušica Grabović koju je Saška Karan u Farmi optužila da se bavi najstarijim zanatom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u Zadruzi.

Printscreen You Tube
Na spisku je navodno i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog prodavanja svog tela zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti “kako bi podigla sebi cenu za 50 evra”.

Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti zvezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala s*ks za novac – priča sagovornik.

S Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice Zadruge.

  • Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od devojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj ceni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je “preko nje prošlo pola Albanije”. Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju a za prostituisanje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici – kaže izvor.

Add Comment