O OVOJ TAJNI SU DUGO ĆUTALI! ISPLIVAO RAZLOG ZAŠTO SU SE KARLEUŠA I KARIĆ RAZVELI: ŠOK! Progovorila njegova SESTRA

Danijela Karić pre nekoliko godina je tvrdila da pevačica Jelena Karleuša nije bila u braku sa Bojanom Karićem zbog love!

Danijela ističe da je mnogo devojaka zbog novca pokušavalo da se uda za naslednike dinastije Karić, ali da su se srpska zvezda i njen brat od strica voleli.

Ćerka Hafe i Dragomira Karića kaže da bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lepo mišljenje o njoj.

View this post on Instagram

? #JelenaKarleusa #Karleusastar #Karleusa @karleusastar

A post shared by JELENA KARLEUŠA TOŠIĆ (@karleusastarblog) on

  • Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje – ističe Danijela koja na pitanje da li će joj drugi članovi poznate dinastije zameriti što hvali bivšu snajku, odgovara:
  • Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

Naslednica bogate imperije podseća da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka.

  • Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude – smatra Danijela.

(Espreso.rs)

Add Comment