ZA JEDNO VEČE KROZ MOJ KREVET PROĐE I 10 MUŠKARACA, MOG MUŽA NIJE BRIGA! Šokantna ISPOVEST zanemarene ŽENE

Prošle Nove godine osećala sam se odbijeno i tužno zbog toga kakav je moj život, pa sam počela da izlazim!

Objavljeno: 02.02.2020. 21:20h
Ako zanemarimo nekoliko momaka koje je imala u tinejdžerskim danima, ovoj ženi je sadašnji partner jedini s kojim je imala ozbiljnu vezu.

“Problem je u tome što on pije barem 10 limenki piva za jedno veče, a ponekad sve to zalije s votkom i uvek pije sam. Kada dođe kući s posla pije, kuva i jede, a onda ode u krevet. Nikako ne razume da je naša veza u krizi i da ima problem s alkoholom”, napisala je terapeutkinji Deidre.

Intimu i se*s, držanje za ruke i poljupce nisu razmenili 12 godina. Bez obzira na sve to, nikada nije imala nikakvu aferu niti ga je prevarila. Sve do pre godinu dana.

“Prošle Nove godine osećala sam se odbijeno i tužno zbog toga kakav je moj život, pa sam počela da izlazim i ‘skupljam’ muškarce po klubovima i barovima. Odjednom bih imala i nekoliko partnera za jednu noć. Sada moj partner zna šta radim – u početku je bio ljut, ali je shvatio da nismo imali ses godinama pa je rekao da je u redu. Naglasio mi je da budem oprezna kod odabira sesualnih partnera, ali ne želi da zna nikakve detalje. Pokušala sam da mu objasnim da samo želim bliskost s nekim, ali nije hteo da razgovara o tome.”

Postala je depresivna i zabrinuta da će njen partner nauditi sebi ako ga ostavi, a s tim nikako nije mogla da se nosi. Ne vidi izlaz iz svoje situacije.

Deidre je odgovorila: “Ovo je jako tužno, ali i opasno za oboje. Vaš partner polako ubija sam sebe alkoholom, a vi sebe izlažete velikom riziku. Pokušajte da shvatite da ostajanjem nećete njega spasti. Jedino vašim odlaskom možda shvati da se može promeniti. Recite mu da više ne možete da trpite njegovo uništavanje samog sebe i počnite da planirate odlazak.”

(Espreso.rs/Alo)

Loading...

Add Comment