OVO SU NIKAD OTKRIVENI DETALJI KNELETOVOG ROĐENDANA: Žestoki momak došao je da ga PREBIJE, a na vratima kluba…

Aleksandar Knežević Knele važio je za jednog od najjačih žestokih momaka sa one strane zakona. Ipak, uprkos legendama o njemu, pojavljuju se i one priče koje i ne idu u prilog ovoj urbanoj legendi koja je obeležila jedno vreme. Sudeći prema pisanju “Legendi devedesetih” njemu je na crtu smeo da izađe i crnogorski žestoki momak Joco Vujičić.

  • Jedno veče, kada je Jocovom prijatelju bio rođendan, došli smo u Metro. Joco je za sve naručio nekoliko flaša viskija, a za sebe mleko, kao i uvek. Veselio se na svoj način, uz mleko, bacajući čaše.

Kada smo izašli iz Metroa, imali smo u planu da odemo na neko mesto koje duže radi. Uzeli smo 3 – 4 taxija, a Joco je rekao taksistima gde da idemo. Primetili smo da idemo prema Ricu. Joco je sedeo sa nama u taxiju. Nas nekoliko nije htelo da ide tamo, ali u međuvremenu smo stigli.
On je prvi izašao sa prijateljem i videli smo da se nešto dešava.

Čuli smo da je privatna žurka. Joco je pitao momke na ulazu čija je žurka, a oni su mu odgovorili: “Kneletova!” Istog momenta Joca je udarila krv u glavu, hteo je da uđe po svaku cenu. Naravno, niko od obezbeđenja nije smeo da mu se suprotstavi, ali su njegovi prijatelji sprečili ulazak jer je bilo nekoliko devojaka prisutno i znali su da se to neće završiti dobro, pa smo svi otišli dalje.

Jocu je bilo veoma krivo, ali nije hteo da pravi probleme svom društvu, pogotovo jer je drug slavio rođendan, a i nije želeo da se devojkama eventualno nešto desi.


(Espreso.rs)

Add Comment