RETKA FOTOGRAFIJA IZ PORODIČNOG ALBUMA Vučić sa svojom majkom.Svi gledaju u predsednika i primećuju interesantan detalj (FOTO)

Na internetu se pojavila fotografija iz predsednikovog porodičnog albuma.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić veoma je vezan za svoju porodicu, ali privatnost se trudi da zadrži u svoja četiri zida i zaštiti svoje najmilije koliko god je to moguće.

Nažalost, često se dešava da njegovi politički oponenti pribegavaju vulgarnostima upućenim na račun Vučićeve dece, ali i izmišljanju afera u koje uvlače njegove roditelje penzionere.


Za predsednika najviše brine njegova majka Angelina koja je prinuđena da se svakodnevno nosi sa stresom usled zabrinutosti za svoje sinove.

  • Molim se za decu. Nemam ja drugih mogućnosti. Kad god je neki skup, upalim kandilo, molim se bogu da se sve dobro završi, da svi koji su došli lepo stignu kućama. Molim se i kad znam šta ga čeka sa Šiptarima, sa ovima i onima. To mu ni ne pričam, neću da mu otežavam – ispričala je Angelina za Srpski Telegraf.
  • Angelina se, kao i ostali članovi Vučićeve porodice, retko pojavljuje u javnosti i živi povučenim životom, ali danas se na internetu pojavila fotografija iz predsednikovog porodičnog albuma na kojem se nalazi upravo sa svojom majkom.


Fotografija je nastala pre mnogo godina, a mnoge je nasmejao izraz predsednikovog lica, koji je čak i tada bio ozbiljan:

Add Comment