MIJATOVIĆ SE UKLJUČIO I OTKRIO ŠTA ĆE BITI Mladen otvorio dušu, ovako nešto nije video za 20 godina novinarskog rada na terenu!

Danas je pretraženo čak oko 80 sela i zaseoka između Knjaževca i Svrljiga, rekao je za TV Pink novinar Mladen Mijatović.

  • U ovoj oblasti skoro niko ne živi, ali ima mnogo praznih objekata, pomoćnih, štala, napuštenih kuća… Pripadnici Žandarmerije, sektor za vandredne situacije, granična policija, specijalne jedinice MUP i svi koji su uključeni u potragu dobili su tokom dana dve anonimne dojave da su Monika i njen otmičar viđeni na određenoj lokaciji, tamo su odmah upućene jake policijske snage, ali nažalost, nikoga nije bilo. Pretražena je i železnička pruga zarasla u korov između Knjaževca i Svrljiga, sve zemunice i sojenice na tom području, svaka dojava se razmatra – rekao je Mijatović.


On dodaje da veliku pomoć pružaju građani u svim selima.

  • Danas su se u potragu uključili i članovi lovačkih udruženja sa tog područja. I danas su leteli helikopteri, korišćene su termovizijske kamere i dronovi. Ja moram da naglasim, već 15, 20 godina sam na terenu svaki dan, a ovo je najopsežnija akcija do sada koju sam video. Za slučaj da Monika i Ninoslav Jovanović ne budu pronađeni do večeras, potraga se nastavlja i tokom noći. Ne odustaje se dok devojčica ne bude pronađena – podvukao je novinar TV Pink.

Add Comment