MAJKA ME UBEĐUJE DA ME ŽENA VARA SA KUMOM: Kada je donela DOKAZ, doživela je ŠOK života!

Pokušala je na sve moguće načine da ga ubedi u ženino neverstvo

  • Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzela i mene. Od prvog dana mi puni glavu kako ona (moja žena) nije za mene, da je iz loše porodice, da joj je mama (moja tašta) u svoje vreme bila najveća drolja, a i dan danas je.

Kada me vidi da mojoj ženici pomažem da pere sudove i čisti kuću naprosto poludi. Sada je utripovala da moj sin nije moj već da je to dete mog kuma. Hoće da kaže da me vara sa mojim kumom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj sin plav jer je povukao na moju suprugu koja je takođe plava. Ali plav je i moj kum, dovoljno da moja pametna mama provali istinu.

U zadnje vreme je počela da je uhodi i juče mi je došla sva sretna jer konačno kao ima i dokaz da me žene vara. Onda je pokazala na svom mobilnom telefonu par fotografija kako moja supruga i kum ispijaju kafu u jednom restoranu nadomak grada.

Kada sam se nasmejao i kada je shvatila da me ponovo nije ubedila u svoje teorije zavere, onako drsko mi je rekla da sam totalna budala, da sam glup i da je magarac pametniji od mene. U početku mi je smetalo, ali sada mi postaje simpatična.

Loading...

Add Comment