CEO OKRUG POD PRISMOTROM Mladen Mijatović se uključio uživo i otkrio javnosti mučne detalje

Opsežna policijska potraga za Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, koji je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod kod Niša uveliko traje.

Danas tokom dana više od 520 pripadnika MUP-a zajedno sa 100 lovaca aktivno je bilo angažovano u pretrazi terena. Pretraženo je oko 50 sela i zaseoka, a pripadnici MUP-a ulazili su u sve napuštene kuće.


Potraga još uvek nije urodila plodom, javio je iz Brčinovaca novinar TV Pink Mladen Mijatović.


U ovom trenutku nema konkretnih rezultata, ali u policiji saznajemo da će se sve dok devojčica ne bude pronađena intenzivno raditi na njenom lociranju kako bi ona što pre bila vraćena roditeljima.


Pretražuje se i na otvorenom terenu, sve moguće zemunice, bunkeri, napušteni rudnici, sve lokacije i mesta gde bi potencijalno mogli da se nalaze i sakriju otmičar i devojčica.Ništa se ne prepušta slučaju, svaka dojava građana se ozbiljno shvata i policija izlazi na teren. Značajno je to što je među 50 sela i zaseoka pregledano, a među njima su i novi i stari objekti.


U toku današnjeg dana i nekoliko grobalja je pregledano zato što na groblju ostaje hrana i pretpostavlja se da je otmičar u potrazi za hranom pretražio groblja, a do sada nije pronađen trag. Pod prismotrom je i železnička pruga koja povezuje Knjaževac-Svrljig-Niš što je i neka trasa kojom se otmičar kretao, prema tvrdnjama nekih svedoka

Prema najnovijim informacijama proveravaju se i svi kontakti Ninoslava Jovanovića. Još uvek nije poznato da li je on u ranijem periodu proveravao teren i istraživao.

U potragu za Monikom uključila se i Vojska Srbije, kao i pripadnici BIA.

Add Comment