MONIKINA TETKA SAOPŠTILA DRAMATIČNE VESTI: Desilo se ono čemu se niko nije nadao!

Nekoliko stotina pripadnika MUP – policajaca, pripadnika Interventne, Žandarmerije i specijalne jedinice sa psima ne posustaje u potrazi za malom Nišlijkom, Monikom Karimanović (12) koju je, kako se sumnja oteo Malčanski berberin, osuđivani silovatelj Ninoslav Jovanović (49) iz sela Malča kod Niša.

Tetka nesrećne devojčice, Jelena kaže kako trenutno čuva kuću sa dve žene, dok su Monikini roditelji otišli da traže ćerku.

  • Ja čuvam kuću sa jos dve zene. Monikini roditelji su krenuli da traže Moniku. Ne znam tačno gde su sada, ali znam da nemaju mira da sede kod kuće dok traje sve ovo, kaže Monikina tetka Jelena.


Podsećamo, pripadnici niškog odreda Žandarmerije su tokom jučerašnjeg dana i noćas pregledali oko 40 kilometara izuzetno teškog i nepristupačnog terena u brdima oko sela Orešac.

Oni su pešice pretražili 12 kilometara duž pruge koju je osumnjičeni Jovanović prešao i uz koju su ga navodno videli kako vuče otetu Moniku (12) iz Niša. On je tu prugu koristio i u vršenju prethodnih krivičnih dela.

(Espreso.rs)

Add Comment