KAD ODEŠ SA VLASTI, SETI SE PRINCIPA Neviđeni blam Jeremića u udarnom televizijskom terminu, gledaoci nisu verovali šta čuju (VIDEO)

Predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić žestoko se izblamirao gostujući na RTS-u.


Jeremić je kritikovao to što se na sastancima predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa najvišim državnim zvaničnicima pojavljuje i bivši britanski premijer Toni Bler.

  • Britanski premijer, čovek koji nas je bombardovao i koji je zavio pola sveta u crno – govorio je Jeremić Na pitanje voditelja, otkud mu te informacije, Jeremić nije dao odgovor.


Međutim, Jeremić je zaboravio da je već bio na vlasti kao Tadićev savetnik, u isto vreme kada su se najviši državni zvaničnici sretali sa Blerom.


Prvi od njih je tadašnji premijer Srbije Zoran Đinđić koji se sastajao sa Blerom, a isto je činio i Vojislav Koštunica, na istoj državnoj funkciji.


Jeremiću tada nije smetalo što se najviši predstavnici države susreću sa Blerom. Principi tada nisu važili, jer se bilo na vlasti.Tako je, u svom novom blamu usred nastupa na televiziji, pokazao građanima Srbije kako on zamišlja principijelnost – kad odeš sa vlasti, onda se setiš principa.


Više o tome možete pogledati u priloženom snimku:

Add Comment