MILIONI LJUDI U NEVERICI gledaju ovaj snimak i trljaju oči – DA LI JE OVO MOGUĆE?! (VIDEO)

Dramatičan snimak dolazi iz Rusije.
Video prikazuje ženu koja obilazi grtalicu, a onda u trenutku kada se nalazi iza vozila dešava drama.

Naime, vozilo kreće unazad i udara ženu, a onda i prelazi preko nje! Međutim, ono što je još više šokiralo je to je žena preživela ovaj udes!

Ona je prebačena u bolnicu u Goljšmanovu, gde joj je dijagnostifikovana abrazija i fraktura ruke. Puštena je nakon što joj je pružena nužna nega.

Dramatičnu scenu pogledajte od 0:56.

Beli luk je moćan antibiotik i antioksidans, pa tako štiti vaš želudac od infekcija i bolesti. Treba da ga pojedemo pre nego što bilo šta drugo počnemo jesti, da ne postoji ništa drugo u želudcu što bi se mešalo sa hranjljivim materijama u belom luku
Zdravstveni benefiti belog luka su mnogobrojni. Za sve one koji se žale na visok krvni pritisak, ovo je najlakši i najsigurniji način da držite krvni pritisak pod kontrolom. Najbolje od svega je što ga uzimate jednom dnevno i nema nikakve nus pojave kao što je slučaj kod raznih lekova.

Upale bilo koje vrste, mogu se sprečiti i izlečiti belim lukom. Oni koji pate od artritisa mogu da imaju neizmerne koristi od luka. Konzumiranjem belog luka na prazan stomak, ne samo da će vam pomoći u borbi protiv simptoma artritisa, već i protiv bolova u vezi sa tim.

Add Comment