BIZNISMEN IZ BEOGRADA IMAO SE*S UTROJE SA STARLETAMA Nekoliko dana kasnije, stigla mu je PORUKA OD KOJE SE ZALEDIO

Anabela Šćekić Tigrica dobila osam meseci uslovnog zatvora, a njen prijatelj Radovan Lukajić tri godine robije. Tražili su 20.000 evra od jednog biznismena da ne objave njegov snimak seksa sa Tigricom
Starleta Anabela Šćekić Tigrica (40) osuđena je uslovno na osam meseci zatvora jer je ucenjivala poznatog beogradskog biznismena A. A. (35) njihovim seks-snimkom! U istom postupku osuđen je i Anabelin prijatelj Radovan Lukajić (42), koji je u dogovoru sa starletom pokušao da iznudi 20.000 evra od biznismena!


Upoznali se u klubu
Prema pravosnažnoj presudi Apelacionog suda u Beogradu, Šćekićeva je osuđena zbog prevare na osam meseci uslovnog zatvora, sa rokom provere od tri godine, kao i na novčanu kaznu od 50.000 dinara, dok je Lukajić osuđen na trogodišnju robiju zbog iznude.

Izvor iz istrage kaže da su Tigrica i Lukajić uhapšeni 22. februara 2018. zajedno sa Anabelinom drugaricom Tijanom Š., i to prilikom primopredaje novca od ucenjenog biznismena. Međutim, Tijana je kasnije oslobođena odgovornosti!

Poruka
Ovo je samo deo o tebi, imam još dosta snimaka koji mogu izaći u novinama, što je loše, znaš zbog čega i koga

  • Biznismen je početkom 2018. upoznao Tigricu i Tijanu u jednom klubu, nakon čega su otišli u stan jedne od devojaka. Tamo je on imao seks sa Tigricom, dok je Tijana sve to snimala. Potom su se njih troje sastajali u još nekoliko navrata, gde je biznismen imao seks sa obe devojke i sve je to snimano telefonom – objašnjava naš izvor.

Tada se, kaže on, u celu priču uključio Lukajić. Biznismenu je 18. februara 2018. poslao četiri slike, na kojima se vidi kako A. A. ima seks sa Tigricom, i uputio mu poruku: “Ovo je stiglo do mene. Imaš li predlog kako da ovo rešimo? Ovo je samo deo o tebi, imam još dosta tvojih slika i snimaka koji mogu izaći u novinama, što je vrlo loše, znaš zbog čega i koga.”

  • Biznismen je zatim pozvao broj s kog mu je stigla ta poruka i javio mu se Lukajić, koji mu je zatražio 20.000 evra da izbriše sporne snimke i slike. Radovan mu je zapretio i da će, ukoliko ne dobije novac u roku od tri dana, sve snimke poslati njegovoj bivšoj ženi i ćerki, i da će ih, takođe, objaviti u novinama – navodi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Tigrica je istog dana pozvala biznismena i rekla mu da joj je nestao telefon i da joj hitno treba 300 evra kako bi ga povratila, jer su u njemu sporni snimci. A. A. je odmah shvatio da su Šćekićeva i Lukajić u dosluhu i odlučio je da ih prijavi policiji.

Poznat policiji po pljačkama i iznudama
Radovan Lukajić je dobro poznat srpskoj policiji. On je 2014. godine hapšen zbog razbojništva, jer je, maskiran u policijsku uniformu, sa saučesnicima upao u stan jedne Beograđanke i ukrao joj 55.000 evra. Stan je, navodno, tipovala kućna pomoćnica pokradene žene, a Radovan je kasnije osuđen na četiri i po godine zatvora za ovu pljačku. Protiv Lukajića se vodio postupak i u Republici Srpskoj, jer je sa dvojicom saučesnika 2013. pokušao da iznudi 55.000 konvertibilnih maraka od jednog banjalučkog biznismena.

  • U dogovoru sa inspektorima, biznismen je pozvao ucenjivača i dogovorio se s njim da mu za početak isplati 5.000 dolara i da se 22. februara nađu u restoranu hotela “Srbija”. Zatim se dogovorio i sa Tigricom da ga ona istog dana sačeka na parkingu tog hotela, zajedno sa Tijanom, kako bi joj predao 300 evra. U međuvremenu, inspektori su predali biznismenu obeležene novčanice i ucenjivačima je spremljena zaseda – kazao je naš izvor.

Biznismen je tog dana najpre na parkingu hotela predao Tigrici 300 evra, a zatim je ušao u restoran, gde je Lukajiću dao koverat sa obeleženim dolarima. Čim je izvršena primopredaja novca, inspektori su zaskočili Tigricu i Tijanu na parkingu i Lukajića u restoranu.

Sve troje su na saslušanju negirali iznudu. Lukajić se pravdao da je došao u hotel “Srbiju” da pozajmi novac od biznismena, dok su Šćekićeva i njena drugarice tvrdile da nisu imale nikakvu nameru da ga ucenjuju. Svima im je određen pritvor, iz kog su posle mesec dana izašle samo njih dve, dok je Lukajić ostao iza rešetaka jer je odranije imao pravosnažnu presudu.

Medicinska sestra
Anabela je, inače, medicinska sestra po zanimanju, a javnost je za nju prvi put čula kada je optužila biznismena Dejana Popovića Tigra da ju je primoravao na protivprirodni blud. Navodno, po njemu je i dobila nadimak Tigrica.

Ona je potom, pre tri i po godine, učestvovala u rijalitiju “Hotel Maldivi”. Prema pisanju medija, Šćekićevu su, navodno, i neke njene poznanice prijavljivale za ucenu.

Informer.rs

Add Comment