SRPSKI VOJNIK JE 1999. DOBIO NATO LETAK U KOM ALBANCI TRAŽE DA SE PREDAMO: Njegov odgovor NEPRIJATELJU je SJAJAN!

Evo i ovom prilikom možete se uveriti čime se zlikovci služe – rekao je najpre on

Tokom agresije NATO pakta na SRJ 1999. godine, zločinačka alijansa služila se raznim propagandnim sredstvima kako bi slomila našu armiju.

Tako je u “Dnevniku ratnog snimatelja” koji je emitovan na RTS prikazan video-snimak srpskog vojnika koji dolazi u posed neprijateljskog letka.

Međutim, umesto da NATO propaganda deluje, srpski vojnik je poručio neprijateljima da mu je jasno upozorenje, ali da to pre treba da bude upozorenje za njih, piše Srbija Danas.

  • Evo i ovom prilikom možete se uveriti čime se zlikovci služe. Bacaju nam letke i upozoravaju nas da se predamo, što nikada nećemo uraditi jer je to van svake pameti. U tekstu koji je daleko od Vuka i pismenosti naše piše – Napustite položaje dok ste još stanju. Znači, ne znaju ni da napišu – Dok smo u stanju. Uglavnom, jasno je ovo njihovo upozorenje, ali ovo bi moglo biti upozorenje pre svega za njih, a ne za nas – rekao je srpski vojnik.

Dodao je i da će vojnici ostati na položajima što su i uradili do političke odluke o privremenom povlačenju vojske sa teritorije Kosova i Metohije.

  • Ne mogu oni nama ništa. To znaju dobro ovi ljudi, ovi momci ostaće na svojim položajima do zadnjeg. Mi ćemo odbraniti Kosovo, Srbiju i Jugoslaviju – rekao je vojnik.

Taj deo možete pogledati na na 06:16.

Loading...

Add Comment