Vic Dana : Ko ce koga da poj….

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Zaglavio Ciga u zatvoru. Prvi dan zove ga upravnik i saopštava:”Cigo, ili samo da te ja gu*im, ili da pustim 200 zatvorenika da te oni
g*ze.”Razmislja Ciga i sta ce. Bolje 1 nego 200. Nag*zio se on.

Pokusava upravnik ali problem, Ciga stiso gu*icu, nema sanse da udje.”Cigo, ne ide ovako, de pomozi malo.” Cigo okrene glavu i umiljato kaze:”Pa dobro …Volim te.

Muško sam, i nemam devojku jer su mi današnje devojke sve iste. Isto se šminkaju, oblače, farbaju, isti nokti itd. Izađem negde, i ne mogu da raspoznam koja je koja, s obzirom koliko liče jedna na drugu. Ima li neka da se ne farba u plavo, da ima prirodne nokte, da nosi duks i patike i šminka se minimalno? Bukvalno nijednoj nemam želju da priđem kad mi nijedna ne deluje posebno. Eto, ako se pitate zašto momci danas ne prilaze, zato jer se sve trudite da slepo pratite trendove umesto da budete svoje.

Pre 4 meseca ispred svoje zgrade vidim devojku kako sedi na stepeništu i plače. Pitam je šta nije u redu, prvo je samo ćutala i plakala i kako sam ja bila uporna i stajala pored nje, ona mi kaže da joj je gazdarica rekla da pokupi stvari i izađe iz stana, objasni mi da iznajmljuje sobu kod neke babe, jer nema para da joj plati za ovaj mesec, radi kao čistačica u nekoj kafani i da joj gazda nije platio jer nema posla zbog korone.

Rekoh samo ajde ne plači, neće te isterati zamoli je da te sačeka malo i odem. Nešto mi nije dalo mira, pogledam kroz prozor ona dole i dalje sedi i plače. Pogledam u novcanik imam 600 din(5e) i 50e. Plata stiže za 3,4 dana. To je sve što imam. Obujem se, siđem dole i dam joj 50e. Te radosti, sreće, grlila me, ljubila u ruke, kao da sam joj milion evra dala.

Nedugo nakon toga, dobijem unapređenje, kome se nisam nadala, plata mi veća za 40%. Verujem da se to desilo samo zato što sam joj dala zadnje pare iz džepa bez razmišljanja. I dalje pomislim na nju i pitam se da li se snašla.

Add Comment