IMA 20 GODINA, ŽIVI SA 4 MUŠKARCA I SVAKO VEČE SPAVA S DRUGIM: Sada je trudna, a ovako zna ko je otac!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Tori Ojeda ima 20 godina i priča o njenom ljubavnom životu dosegla je upravo neverovatne razmere.

Tačnije, upoznala je svog prvog partnera, 18. marta, u srednjoj školi, i oni su započeli vezu. Samo dva meseca kasnije, ona se verila sa 23-godišnjim Trevisom, a jula ove godine, njih dvoje su se verili. Ali priča se tu ne zaustavlja.

U međuvremenu, ljubav je pronašla i u svojim dugogodišnjim prijateljima Itanu i Kristoferu. Pre sedam meseci Tori je zatrudnela i sigurna je da je Kristofer otac devojčice koju nosi. Ali kako svi žive zajedno, planiraju da budu jednaki u vaspitanju svog deteta.

“Kris je biološki otac i to znamo po datumu začeća”, objasnio je Tori i dodala da su u to vreme bili na odmoru samostalno, tako da nema druge alternative.

Na pitanje kako će se nositi sa dijeljenjem tatine titule, Christopher odgovara da mu je sve zanimljivo.

“Odrastao sam sa idejom o jednom tati i jednoj mami, ali se mi podržavamo, mi smo tim. Uvek se šalimo na pitanje “pitajte tvog oca”, kako će se to ući u krug”, rekao je.

Očito je reč o otvorenoj vezi, ali zanimljivo je da samo ova buduća majka ima više partnera, uprkos tome što ih je ona ohrabrivala da pronađu druge devojčice.

“Volela bih da i oni pronađu drugog partnera. Teško je dogovoriti vreme i prilagoditi raspored svih pet, a da se niko ne odbaci. Volela bih da nisam jedina ženska osoba u ovoj vezi. To bi bilo lepo”, rekla je Tori u razgovoru za “Dejli mejl”.

Tačnije, svako ima svoje spavaće sobe, ali muškarci se svake večeri izmjenjuju u njenom krevetu.

Oni priznaju da ponekad postoji ljubomora, ali oni sve rešavaju razgovorom. Inače se ova veza naziva poliamorija. To je situacija u kojoj se njeguju romantične veze sa više osoba, uz saglasnost svih učesnika. Ali od poligamije se razlikuje po tome što odnos sa trećim partnerom ne mora da uključuje brak. Ipak, Tori priznaje da se neki članovi njene porodice ne žele izjašnjavati o tome šta misle o ovom suživotu i ljubavnoj vezi, a često je bila sretana da osuđuje druge ljude, pa čak i da ih vređa.

Takođe, s obzirom da u kući ima pet odraslih osoba, slažu se da bi u budućnosti trebali da imaju više dece.

Add Comment