SLIKALA SE U RIMU, PA U POZADINI UHVATILA NEŠTO NEVEROVATNO! Sada traži OVE LJUDE, razlog je prelep! (VIDEO)

Malo bolje je pogledala fotografiju kada se vratila kući i shvatila je da su u pozadini snimili mladi par u trenutku kada mladić pita devojku hoće li se udati za njega i pruža joj prsten.

Alycia Savard-Ouellet (19), studentkinja iz Kanade, vratila se odmora u Italiji i sela s porodicom da im pokaže fotografije. Putovanje je počelo i završilo u Rimu, a između je posetila Napulj, Firencu i Pompeje.

Listajući fotografije došla je do one na kojoj pozira ispred najpoznatije fontane na svetu – Trevi u Rimu, a tada jenjena majka uzviknula: ‘Gle ovo’. Malo bolje je pogledala i shvatila je da su u pozadini snimili mladi par u trenutku kada mladić pita devojku hoće li se udati za njega i pruža joj prsten, a ona rukom prekriva usta od uzbuđenja. U sledećem kadru vidi se kako ista devojka skače u naručje mladića.

  • Bilo je tako slatko. Pokazivala sam roditeljima slike na televiziji kada smo naišli na ove. Setila sam se mladog para i kako sam se smejala koliko su se preslatko ljubili – ispričala je i dodala kako je odlučila pokušati pronaći taj par i darovati im fotografije jer ih je zaista uhvatila u pravim trenucima i to će im biti lepa uspomena.
  • Joj, nadam se da ću ih pronaći jer bi možda želeli imati ove slatke slike. Putovanje po Italiji mi je bilo najbolje provedeno vreme u životu, a fontana Trevi našla se na popisu stvari koje tamo moram posetiti. To je nešto što se ne propušta ako ste u Rimu – dodala je, a prenosi Mirror.

(Espreso.rs/24sata)

Add Comment