ISPLIVALA MELANIJINA STROGO ČUVANA TAJNA VEZANA ZA SRBIJU! Prijateljica ispričala ŠOKANTAN DETALJ o prvoj dami Amerike! (FOTO)

Melanija Tramp zna srpski, vrlo fino razume naš jezik, ali ne želi da ga govori. I sa mnom razgovara isključivo na engleskom, otkrila je njena prijateljica Milica Mila Malruni, nekadašnja prva dama Kanade
Mila je, inače, supruga Brajana Malrunija, koji je devet godina bio premijer Kanade od 1984. do 1993. godine.

Ona ne krije da je ponosna na svoje srpsko poreklo, tečno govori srpski, kao i njeno četvoro dece, koje je izrodila u braku sa Brajanom, što se ne može reći i za njenu prijateljicu jer nije tajna da se prva dama Amerike stidi svojih balkanskih korena.

  • Melaniju sam upoznala na jednoj večeri u Njujorku u vreme kada je Tramp bio samo biznismen. I moj muž se pre i posle premijerskog mandata bavio biznisom, pa su se njih dvojica tako upoznala. Poznajem i njene roditelje Viktora i Amaliju, koji su se preselili u Njujork kako bi brinuli o unuku Bajronu dok su Melanija i Donald bili u predsedničkoj kampanji – ispričala je Mila za TV Hepi i otkrila pikantne detalje iz života američkog predsedničkog para.


I dok za Melaniju mnogi misle da je praznoglava lepotica jer, za razliku od Trampa koji je bučan i uvek u centru pažnje, ona uglavnom ćuti, Mila tvrdi da i nije baš sve tako.

  • Melanija je lepotica, izuzetno je pametna, dobra majka, žena i prijateljica. Donald, s druge strane, neko je ko obožava televiziju, voli da govori i, kada on priča, pa makar to bilo na običnoj večeri, svi ga slušaju i uvek je u centru pažnje – otkrila je Malrunijeva.

Tokom devet godina premijerskog mandata svog supruga Mila je upoznala i sprijateljila se sa svetskim moćnicima, ali i njihovim suprugama. Pila je kafu sa Fransoa Miteranom, koji je bio očaran lepom Srpkinjom, čaj sa Denisom Tačerom, suprugom čuvene Čelične Ledi – Margaret Tačer.

Ipak, kako priznaje, najviše je volela Barbaru Buš, suprugu Džordža Buša starijeg i majku kasnijeg američkog predsednika Džordža Buša, mlađeg.

Reuters

  • Jako sam volela Barbaru, koja me je prva prihvatila kada je Brajan postao premijer. Postale smo prijateljice i mogla sam da je pozovem u bilo koje doba i zamolim za pomoć. Sećam se da je jednom došla u Otavu po strašnoj oluju kako bi mi pomogla u prikupljanju novca u humanitarne svrhe. Te večeri smo skupili tri miliona dolara za jednu bolnicu – ispričala je Mila.

Informer.rs

Loading...

Add Comment