VRANJEŠ SMUVAO NAJPOPULARNIJU SRPKINJU! Posle AFERE sa Karleušom ušao u vezu sa NJOM!

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ smuvao je najpoznatiju srpsku blogerku Zoranu Jovanović, poznatiju kao “Zorannah”.

Prema pisanju “Srpskog telegrafa”, oni su nedavno otpočeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini.

foto: Printscreen Youtube

  • Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije, Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla s najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vreme sa blogerkom – govori izvor “Srpskog telegrafa” i dodaje:

foto: Ana Paunković

  • Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mesta, a koliko mu se svidela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi s njegovim saigračem u reprezentaciji. Predstavljao ju je kao svoju devojku, što je sve iznenadilo – završava priču izvor, a par se nije oglašavao na ovu temu.

(Espreso.rs)

Add Comment