POBEGLA SILOVATELJIMA JER SE SETILA REČI SVOJE MAJKE Trojica muškaraca devojku (20) uvukli u auto, a onda se spasila neverovatnim potezom! (FOTO)

Da život piše romane koji će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene.


Odlazak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu žena je oduvek jako stresna situacija, ali nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

Džordan Dinsmor je imala samo 20 godina kada to osetila na svojoj koži. Jedne večeri kada se vraćala kući s posla ispred njenog stana su stajala tri sumnjiva tipa. Njihove namere nisu bile dobre, to je odmah mogla da proceni.

Uperili su pištolj u nju, pripretili joj da im da svu gotovinu i kartice koje je imala sa sobom, a potom su joj naredili da krene s njima u auto. Naterali su je i da isti auto počne da vozi zato što niti jedan od njih trojice nije znao kako da upravlja autom s ručnim menjačem. Potom su joj pripretili i silovanjem.

Džordan je bila svesna da je ovo po život opasna situacija i jedino što joj je u taj trenutak palo na pamet su bile reči njene mame:

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

  • Nemoj se naći u situaciji da budeš sama s njima, jer onda ti nema ko pomoći, nemaš prolaznika oko sebe koji bi ti mogli pomoći.

“Oni” su šifra za sve ljude koji imaju loše namere, a Džordan je u tom trenu razmišljala instinktivno. Znala je da joj ako odu na neku usamljenu lokaciju više niko neće moći da joj pomogne niti će iko moći da je vidi, i da moraju ostati na prometnom putu.

Izbor je bio prilično jednostavan: znala je da želi ostati živa i da jedino što joj preostaje je da otvori vrata auta i otkotrlja se niz put. To je i učinila, a vozač iz jednog od automobila koji su vozili pored Džordaninog je istrčao i izvukao je s puta.

Ono za čime Džordan jedino žali je što nije uspela da vidi reakcije trojice muškarca.

  • Bili su u vozilu koje je bilo u brzini, a nisu znali upravljati njime i upravo ih je 20-godišnjakinja nasamarila. Htela sam da vidim njihova lica, samo da im dokažem da iako sam bila žrtva, da sam se na kraju iz svega toga izvukla.

Ovu priču su Džordan i njena majka podelile sa svetom.

Loading...

Add Comment