SVI ZNAJU DUŠICU JAKOVLJEVIĆ, A OVO JE NJEN BIVŠI MUŽ: Upoznali su se na poslu i imaju DVOJE DECE

Jedno od TV lica koje je čitava nacija zavolela jeste voditeljka rijaliti programa „Zadruga“ Dušica Jakovljević.

Gledaoci kraj malih ekrana imaju prilike da je gledaju na televiziji „Pink“, a često se komentariše kako je u svom poslu surovi profesionalac i da je posvećena maksimalno onome što radi.

O Dušicinom privatnom životu, malo toga se zna, s obzirom na to da se ona van posla ne eksponira javno. Voditeljka je bila udata i ima dvoje dece iz braka sa producentom Aleksandrom Miljušem- sina Ognjena i ćerku Anđelu. Poznato je da su se Aleksandar i ona su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću „Emotion“. Izrodila se ljubav, potom i brak a razveli su se 2014. godine. U međuvremenu on je promenio više poslova, ali je ostao u sferi produkcije.

foto: Sonja Spasić
Dušica je svojevremeno gostujući u jednoj emisiji istakla da period kada se razvodila ne pamti kao traumatičan, jer je imala podršku svojih najbližih.

– Srećom, zbog te moje lude energije i okruženja i ljudi oko mene, ja se tog perioda ne sećam kao da se nešto traumatično desilo, a jeste tako bilo. Ali sada kad pogledam zahvaljujem celom svom okruženju i Bogu mene što su sklepali ovaku moji roditelji da nisam prolazila kroz to kao da je tragično – rekla je Dušica.

foto: Printscreen Instagram
Takođe, istakla je u jednom intervjuu da ju je zapravo razvod ojačao.

  • Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih- rekla je voditeljka pre par godina.

Inače, Dušica je svoj 38. Rođendan prošle godine proslavila upravo u društvu svog bivšeg supruga, prilikom čega nije skidala osmeh sa lica te se stiče utisak da su Aleksandar i ona u prilično dobrim odnosima.

(Espreso.rs)

Add Comment