ODAPELO ONO ĐUBRE, JE*O MU PAS MATER ZLIKOVAČKU! Šešelj se oglasio nakon smrti koja je potresla planetu!

  • Lider radikala Vojsilav Šešešlj ponovo je izazvao skandal
  • Na Tviteru likovao nad smrću bivšeg francuskog predsednika Žaka Širaka
  • Bujicu uvreda uputio na račun preminulog francuskog političara

Lider radikala Vojsilav Šešešlj ponovo je izazvao skandal sa najnovijim tvitom u kome je likovao nad smrću Žaka Širaka nekadašnjeg predsednika Francuske koji je imao veliku ulogu u jugoslovenskoj krizi od 1995-2000 i čija zemlja je učestvovala u NATO agresiji na tadašnju SR Jugoslaviju 1999. godine.

Vest o smrti nekadašnjeg predsednika Francuske Žaka Širaka odjeknula je u svetu, a na Tviteru pojavio se i Šešeljev tvit o Žaku Širaku.

Vojislav Šešelj, Žak Širak
Vojislav Šešelj, Žak Širak, Foto: Printscreen Twitter

” Odapelo je i ono đubre Žak Širak, je*’o mu pas mater zlikovačku. Baljezgao da smo mi Srbi narod razbojnika i terorista, da nemamo ni zakona ni vere.Žustro se zalagao da se bombarduju Srbija i Republika Srpska. Lično sam sprečio dosmanlije da ga dovedu da govori u Saveznoj skupštini”, napisao je Šešelj.

Inače Šešelj je tokom svog haškog tamnovanja 2006. Žaku Širaku posvetio i knjigu pod naslovom. “Podmukli galski picopevac Žak Širak”.

Međutim, ovaj Šešeljev tvit nije nimalo doboro prihvaćen, pošto se lavina komentara sručila na lidera radikala od koji je većina bila veoma uvredljiva.

Podsetimo, Žak Širak, nekadašnji predsednik Francuske preminuo je u 86-oj godini. Žak Rene Širak je bio predsednik Francuske u dva mandata. Prvi put 17. maj 1995 — 16. maj 2002. i drugi put 17. maj 2002 — 17. maj 2007. Pre toga bio je gradonačelnik Pariza. Njegov prethodnik na mestu predsednika Francuske bio je Fransoa Miteran, a nasledio ga je Nikola Sarkozi. Bio je jedan od svetskih državnika koji je zagovarao bombardovanje vojnih snaga Republike Srpske i bombardovanje Srbije, 1999. godine.

Loading...

Add Comment