OVO JE MARINA (31) KOJU JE IZREŠETAO LJUBOMORNI DEČKO! Saopštila mu je nešto što ga je RAZBESNELO (FOTO)

Stefan Golubović (31) iz besa usmrtio Marinu Đuričić (31) nakon što mu je saopštila da je našla drugog momka i da ne želi više da bude sa njim.

Stefan Golubović (31) juče je u 15.45 časova pištoljem ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (31) u njenom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Kotež, a zatim je pokušao samoubistvo tako što je pucao sebi u usta! Marina je na mestu preminula nakon što je pogođena sa dva hica u slepoočnicu, dok je ubica u kritičnom stanju prebačen u Urgentni centar i lekari se bore da mu spasu život.

Kako se saznaje od komšija, mladić je pucao u Marinu i u sebe, jer je ona odlučila da ga ostavi, pišu mediji.

  • Marina je studentkinja i godinama živi u iznajmljenom stanu, u ulici Tjentište. Iz okoline Loznice je, koliko znam. Ranije je sa njom živela i rođena sestra Vesna, ali se ona nedavno udala. Stefan je izvesno vreme bio na privremenom radu u Švedskoj i skoro se vratio. Međutim, Marina je rešila da prekine vezu s njim, pošto je našla novog momka, i to mu je saopštila u stanu – naveo je jedan od komšija i dodao:
  • Pretpostavljam da je Stefan potegao pištolj, jer nije mogao s tim da se pomiri. Kako sam čuo, dva puta je pucao devojci u glavu, a zatim ispalio metak sebi u usta. Najverovatnije mu je u tom trenutku zadrhtala ruka, pa je metak izašao kroz obraz i on je ostao živ, iako u teškom stanju.

foto: Facebook
Kad su odjeknuli hici, žitelji ovog dela Koteža pozvali su policiju, koja je brzo stigla do stana.

  • Patrola je zatekla beživotno telo mlađe žene i muškarca, koji je bio bez svesti. Pored teško ranjenog muškarca pronađen je pištolj. On je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu – kratko su rekli u policiji.

Na mestu strašnog zločina juče se prvi pojavio Marinin otac Zoran, koji trenutno boravi u Beogradu kao sezonski radnik i stanuje u blizini, takođe kao podstanar. Nesrećni čovek je od bola jaukao i dozivao ćerku. Ubrzo je stigla i druga ćerka Vesna. Nemi od bola i suza, dugo su stajali zagrljeni i nemoćni da bilo šta kažu. U jednom trenutku Vesna je izgubila svest, a potom je Marininom ocu pozlilo.

Proganjao i prethodnu devojku

Stefan je navodno prvi incident izazvao još u nedelju uveče, kada je banuo kod Marine u stan i pokušao da je nagovori da se pomire. Komšije su to veče čule svađu i buku, ali ništa dramatično. Bliskoj prijateljici, kako saznajemo, Marina se skoro poverila da je Stefan uporno zove telefonom i šalje preteće poruke, zbog čega je razmišljala da se obrati policiji i prijavi ga za proganjanje. Navodno ga je i prethodna devojka prijavila, jer nije mogla drugačije da ga se otarasi!

(Espreso.rs)

Add Comment