OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Darko Lazić pevao na svadbi, a kada su prebrojali bakšiš usledio šok!

Preznojio se!
Darko Lazić je prošle godine imao saobraćajnu nesreću posle koje se dugo oporavljao. Taj težak period života sada je iza njega, a on se vratio pevanju kojim on izdržava sebe i svoju porodicu.

Ipak, niko nije mogao ni da predpostavi o kojim se ciframa ovde radi. Naime, Darko je otkrio koliko je zaradio na jednom od slavlja gde je pevao i to mu je bio samo bakšiš.

Reč je o vrtoglavih 50.000 evra.

  • Često sam pevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se dobija najveći novac. Najviše što sam uzeo je oko 50.000 evra bakšiša za jedno veče! Bilo je tu i više para, ali nije sve bilo samo za mene, već su ostatak dobili ostali muzičari – ispričao je pevač.

Kaže da ga je slava mnogo promenila, ali da ga je nesreća koja mu se dogodila vratila u realnost.

  • Slava i novac moraju da utiču na čoveka. Na početku karijere sam se trudio da ostanem na zemlji, ali sam ipak malo poleteo. Popularnost me je promenila, ali rekao sam sebi: “Ako ovako nastaviš, ko zna gde ćeš završiti.” I ta nesreća mi se dogodila s razlogom. Izmakao sam kontroli, to je bila opomena da moram da se smirim – rekao je Darko.

Iako je obećao da će ostaviti poroke, nije mogao da im kaže zbogom zauvek.

  • Nisam uspeo da se odreknem svih poroka, ne može čovek baš sve da ostavi. Ne mogu da ponekad ne popijem žestinu, e to ne mogu! Ne cirkam kao pre, ali uvek ću popiti malo. Drugi porok su mi motori. Ne vozim ih još, jer ne mogu, ali mogu bar da ih gledam – rekao je Darko.

Darko Lazić

Add Comment