Samo se OVO ČEKALO , Djorjdević objavio KRIVCA za PORAZ od Argentine!

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je govorio o razlozima poraza od Argentine u četvrtfinalu Svetskog kupa. Orlovi su izgubili sa 97:87 i igraće u nastavku šampionata za plasman od 5. do 8. mesta.

  • Bila je euforija u zemlji, svi su pričali kako ćemo pobediti i osvojiti. To nekada ne pomaže. Naprotiv. Znam sa kakvim su se pritiskom momci nosili- rekao je Đorđević
  • On je istakao i da je organizacija igre bila ključna.
  • Pozicija, pozicija, pozicija… Bekovi, bekovi i bekovi… I svako poštovanje za visoke igrače. Grešili smo mnogo, Argentina je igrala sjajnu odbranu – rekao je Đorđević.
  • Ovo je njegova pobeda. Luis Skola je, sa druge strane, emotivni lider, podigao je tim. Da je naša prednost trajala malo duže mislim da bismo se izdigli jer bismo lakše disali. Argentinci su sjajno šutirali u ključnim trenucima meča, igrali jedan na jedan, pogađali teške šuteve preko ruke. – naveo je Đorđević.

On je insistirao na tome da je reprezentacija u Kinu do

On je insistirao na tome da je reprezentacija u Kinu došla kao tim i da se vraća kao tim.

  • Ponosan sam na momke kako su radili, kako su se ponašali. Blagosloven sam što sam njihov trener. Uvek su davali maksimum. Nešto je falilo, ali to je košarka – naveo je Đorđević.

Add Comment