UHVATIO JE VRBOPUC, DOBILA KO*NU BATINU! Isplivali MONSTRUOZNI KOMENTARI o devojčici koju je navodno silovao OČUH!

U njima se aludira da je “žrtva sama kriva ako je silovana”, kao i da je želela da skrene pažnju na sebe. U ostalim se govori kako ga je sigurno dobro namamila, kao i da je “dobila šta je htela”…
Policija je nedavno u prepodnevnim satima pronašla devojčicu J. S. (13) iz Kisača, za kojom se tragalo od 26. avgusta.

Tinejdžerka je nađena u kući jednog poznanika u Budisavi kod Novog Sada, a u večernjim satima je prijavljen njen nestanak.

Ubrzo je uhapšen i njen očuh J. V. (39) zbog sumnje da je silovao pastorku.

O njenom pronalasku su odmah obavešteni novosadski Centar za socijalni rad i majka maloletnice, odnosno žena koja je pre nekoliko godina sa tadašnjim suprugom, usvojila J. S.

Policija je, međutim, u međuvremenu uhapsila J. V. (39) iz Kisača, sadašnjeg vanbračnog partnera devojčicine usvojiteljke, pod sumnjom da je silovao trinaestogodišnjakinju.

Nakon što se pročulo za slučaj, mnogi su komentarisali događaj na društvevnim mrežama. Neki od njih su bili degutantni i zlonamerni, a odnose se na nesrećnu devojčicu.

U njima se aludira da je “žrtva sama kriva ako je silovana”, kao i da je želela da skrene pažnju na sebe. U ostalim se govori kako ga je sigurno dobro namamila, kao i da je “dobila šta je htela”.

“Uhvatio je vrbopuc”, “dete je htelo da bude poznato”, “dobila je ona ko*nu batinu”, samo su neki od komentara koji su zapalili “Fejsbuk”.

foto: Printscreen/facebook

foto: Printscreen/facebook

foto: Printscreen/facebook

foto: Printscreen/facebook

Podsećamo, neki meštani Kisača tvrde da je J.S. usvojena kada je imala nepune dve godine. Kako kažu, roditelji su se razveli, a devojčica je ostala sa majkom. Ona je posle izvesnog vremena počela da živi u vanbračnoj zajednici sa J. V. koji se sada sumnjiči da je izvesno vreme napastvovao devojčicu.

Po selu se priča i da je devojčica nekoliko dana pre nestanka, navodno, samo u jednom danu nekoliko puta pozivala broj policije 192.

Espreso.rs

Add Comment