SRPKINJA TRAŽI KLINCA PREKO OGLASA, evo šta od njega očekuje: Mora da bude IZDRŽLJIV i ZADOVOLJI ove KRITERIJUME

Jedna tviterašica podelila je sa svojim pratiocima zanimljivu listu želja koja se, mahom, odnosi na njene ljubavne, preciznije seksualne preferencije.

Ova dama, kako se iz njenih tvitova vidi, u najboljim godinama, zaključila je da se nalazi u dobi kada bi joj za vaskršnje praznike prijao mlađi ljubavnik…

  • Ok, evo spustila sam kriterijume na: Da me ne smara! Da ne ljubomoriše. Da ga viđam povremeno. Da je seks vrhunski. Da dobro izgleda i da ne moram da ga izrdžavam. Da me nasmeje uvek. Je l’ sad mnogo? Nego ste mi ovde merodavni, kao preki sud ste, svemu manu nađete pa se kosultujem – napisala je ona.

Ubrzo su stigli i direktni odgovori, kako deluje, najviše od koleginica koje su slične dobi, a neke od njih imale su i da podele zanimljiva iskustva na “zadatu temu”.

Jedna tviterašica joj se čak i pohvalila da je imala “klinca 14 godina mlađeg” i da se odlično pokazao, našta je ova prva konstatovala da nije razmišljala o toliko mlađem frajeru ali da bi mogla da proba i da “časti sebe za Uskrs”.

Add Comment