OVAJ KRIMINALAC JE SLOBI MILOŠEVIĆU DONEO PUN DŽAK PARA! Tajna se krila godinama, sve je otkrio Ulemek!

Branislav Matić zvani Beli bio je vlasnik 70 auto otpada u Srbiji i najvećeg auto otpada u Holandiji. Jedan je od osnivača i glavnih finansijera Srpske garde. Bio je bogat čovek. Ubijen je ispred svoje porodične kuće u Ulici Milana Raspopovića 3, na kućnom pragu, 4. augusta 1991. godine, u 21,20 sati.

Na Branislava Matica – Belog, s leđa i bez opomene, ispaljeno je oko 30 metaka, najverovatnije iz automata “UZI”. Ubice su se nalazile iza parkiranog belog kombija (BG 920-039), u maskirnim uniformama, a poslije zlocina pobegli su belim “mercedesom” bez tablica, odnosno isparili u noć…

Ipak, priču koju je retko ko znao o njemu ispričao je Mihajlo Mile Ulemek, a objavljena je u grupi “Legende devedesetih”.

Naime, Branislav Matić Beli je bio mašina za pare! Niko nije video takvog čoveka. Beli je Slobodanu Miloševiću doneo dva džaka puna maraka za preporod Srbije. Beli je hteo da pomogne Srbiju, ali ne možeš ti da pomažeš državi gde na svakog stanovnika imamo po dva lopova! Mi smo lopovska država! Kako se kralo devedesetih, tako se kralo dvehiljaditih, tako se krade i dan danas! Ne da se kraducka, nego se otima sve!

(Espreso.rs)

Add Comment