KAD JE SAZNAO DA BOLUJE OD TEŠKE BOLESTI SVET MU SE SRUŠIO: Željko Samardžić progovorio o zdravstvenom stanju!

Željko Samardžić leto provodi u Kotoru, a sada je čak pazario i novi brod, i to prilično skuplji od prethodnog, malog prosečnog.

Novi košta 60.000 evra i manji je od jahte koju poseduje njegova koleginica Lepa Brena.

  • Pa dobro, super, oni to mogu da imaju i lepo je to, a ja se protežem koliko mogu. Kupio sam novi brod prošle godine, veći brod je veća briga. Imam prijatelje koji mi ga čuvaju cele sezone, dok mogu tako da izdržim, meni nije skupo. Svake godine u ovo vreme moja baza je Bokokotorski zaliv, tu lovim ribu sa pecarošima i uživam u barci. Trudim se da budem što duže ovde i imam inspiraciju za bezbroj dobrih ideja za pesme – kaže Željko.
View this post on Instagram

🛥

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on

Pevač je progovorio o zdravstvenom problemu koji ga je zadesio.

  • Od momenta kada mi se desio Hašimoto kao da mi se srušio svet, nisam znao šta mi je. Sada sam nastavio normalan život jer redovno uzimam terapije. Na tri meseca idem na kontrolu i vadim krv. Mene je bolest promenila iz korena. Ja sam ranije uzimao čašicu rakije ili vina više, a sada to ne mogu zato što moram da čuvam glasne žice. Kada mi to funkcioniše sve je okej. Otkrio sam tu bolest kad sam išao na operaciju nerva simpatikusa da se ne bih znojio, da bi se posle izvesnog vremena ispostavilo da se radi od Hašimotu, smanjenoj funkciji štitne žlezde – otkrio je Željko.

(Espreso.rs/ Svet)

Loading...

Add Comment