“JEDVA ČEKAM DA TE VIDIM” Isplivale P*RNO FOTKE Bokija 13 i poznatog srpskog političara?! Policija našla i snimke u pevačevom telefonu, evo O KOME se radi?!

Uz prepisku, nađene i eksplicitne fotografije intimnog druženja, kao i dva video-snimka.

  • U telefonu Bokija 13 policija je pronašla šokantnu prepisku sa jednim srpskim političarem
  • Pronađene su čak i eksplicitne fotografije i snimci njihovog intimnog druženja
  • Radi se o srpskom političaru koji često putuje i objavljuje slike sa različitih destinacija, a pre nekoliko meseci na društvenim mrežama objavio je fotografiju upravo iz Skoplja

U telefonu uhapšenog makedonskog pevača, voditelja i bivše rijaliti-zvezde Bokija 13 policija je pronašla šokantnu prepisku sa jednim srpskim političarem, piše jedan beogradski list.

Pronađene su čak i eksplicitne fotografije njihovog intimnog druženja i one su sada u posedu istražnih organa u Skoplju, koji utvrđuju da li veza voditelja i srpskog političara ima veze sa aferom ”reket”, koja danima trese Makedoniju.

  • Policajski inspektori koji su uhapsili Bokija 13 i oduzeli mu telefon bili su bukvalno šokirani kada su videli čega sve ima u njemu. Između ostalog, pronađen je ogroman broj poruka koje je voditelj razmenio sa političarem iz Beograda, kao i dva video snimka, pored mnogo fotografija.
  • U jednoj od tih poruka Boki 13 najavljuje da će u najskorijem roku doći u Srbiju i da jedva čeka da se vide, a političar mu odgovara da je on nestrpljiv i da se što pre sastanu – navodi izvor.


Radi se, inače, o srpskom političaru koji često putuje i objavljuje slike sa različitih destinacija, a pre nekoliko meseci na društvenim mrežama objavio je fotografiju upravo iz Skoplja.

U Makedoniji je afera ”reket” danima glavna tema, nakon što je Boki 13 uhapšen, pošto je od jednog biznismena uzeo milion evra kao deo sume od osam miliona evra, za koju bi mu izdejstvovao da se obustavi postupak protiv njega. Italijanski mediji objavili su čak i snimke odnošenja novca.

Na snimcima se čuje i glas glavne makedonske tužiteljke Katice Janeve, koja je u međuvremenu podnela ostavku, a makedonski mediji objavili su mnogobrojne dokaze o bliskim vezama Bokija 13 sa premijerom Zoranom Zaevim, potkrepljene zajedničkim fotografijama.

Boža Spasić, bivši obavešatajac, objašnjava da je za Bokija 13 sve posao, nema tu ljubavi.

  • Naša javnost pamti da je pre deset godina Boki na našem prostoru bio medijska zvezda. U ono doba mi nismo imali u Beogradu takvu ličnost. I već tada je privukao pažnju raznih obaveštajnih službi, shvatili su da se preko njega može i ucenjivati i približiti političarima.
Loading...

Add Comment