PLAŠITE SE VRADŽBINA I UROKA? Ako mačka radi OVO u vašoj kući, to ukazuje na prisustvo ZLIH DUHOVA!

Ako strahujete od uroka ili se bojite da neko želi da vam naudi, tada bi trebalo da dodirujete svoju mačku sa obe ruke, da joj mazite levu šapu i nastavite sve do repa.

Mačke imaju pozitivnu auru i zato ih je dobro imati. Osim što će od zla i negativne energije čuvati kuću, čuvaće i sve ukućane. One su poznate kao isterivači zlih duhova iz domova. Ako vidite mačku da dugo sedi u jednom delu prostorije i gleda u nešto, to može biti pokazatelj prisustva zlih duhova.

U takvim situacijama je preporuka zapaliti pelin i zadimiti kuću. Kada se mačka mota nekome oko nogu, tada s njim deli svoju pozitivnu energiju, zapravo je prenosi na njega. Zato nije pametno odgurivati je od sebe u strahu od dlaka jer za mačke kažu da su čarobne životinje.

Zanimljivo je kako ove životinje u kući i oko nje najviše borave na mestima gde je najviše negativne energije. U Rusiji imaju ritual da pre useljenja u novi dom, u njega najpre puste mačku. Ona tada eliminiše negativnu energiju starih vlasnika i unosi pozitivnu. Naime, mačke žive u visokim energetskim zonama. Jačina moći zavisi od toga kojoj vrsti pripada. Tako se, recimo veruje da persijske, Sfinks, Reks i Mankin rase mačaka imaju duplo više magičnih i isceliteljjskih sposobnosti u odnosu na druge.

Nije svejedno ni koje boje je mačka:

Crna – povezuje se s kultnim moćima, vešticama, magijom i zaštitom. Crne mačke imaju veliku moć upijanja negativne energije i donose mudrost i moć dobrog rasuđivanja.

Crvena – vežu se uz mušku energiju i privlače novac.

Plavkasta ili sivkasta – pomaže u održavanju osećaja sreće, ljubavi, mira, kao i emocionalne stabilnosti.

Bela – mačke ove boje smanjuju stres i imaju energiju koja privlači dobro zdravlje.

Dvobojna – donose dugovečnost i uspeh.

Trobojna – štite od zla i privlače prosperitet i sreću.

Prugasta – privlače veselje i dobro raspoloženje i štite od stresnih situacija, piše Atma.

Alo.rs

Add Comment