Vic Dana : Dere samo u guz….

Jedva nekako udade majka kcer i poslije par dana cuju se telefonom. “Kako ti je kceri?”, pita mater.“Pa ne znam sta da ti kazem, ja bih najradje da se kuci vratim. Ovaj moj dere samo u g*zu, ja to ne mogu izdrzati.”
Mater:De kceri strpise malo, proce to njega, sigurno to je tako kod mladih hoce sve da probaju, znas kako se tesko danas se udati.” I tako ubjedi je mater da ostane. Poslije 10-ak dana pojavi se kcer kod matere na vratima, a mati sva iznenadjena upita. “Sta je sad bilo?” “Pa znas mati on opet samo u gu*u ja to nemogu trpit ostajem ovdje i gotovo.”Mati je proba ubjediti da se vrati ali ne ide nikako. “Znas ti mati da je kod mene prije braka su*ak bio ko 2 marke,a sad je ko 5 maraka!”Mati:“ZNAM KCERI AL NE MOZES SAD ZBOG 3 MARKE DA UNISTIS BRAK!”

Dok sam bila na početku srednje u mene se zaljubio najbolji prijatelj mog brata (tri godine stariji), ništa tu nije bilo, malo muvanja, ja nisam bila nešto posebno zainteresovana, a on je bio stidljiv. Javio mi se posle skoro deset godina, imali smo par zanimljivih dopisa, on je par godina u Nemačkoj. Opet, sve je bilo online, a njegov Facebook nema ni jednu fotografiju tako da nisam imala nikakvu prestavu o njegovom životu osim onog što mi je on rekao. A propustio je da mi kaže da radi kao onaj radnik što ide sa kamionom za đubre i kači kontejnere i skuplja kese i to za minimalac pošto radi za privatnu firmu. To me je jako iznenadilo pošto znam da je završio fakultet u roku i dobijao je nagrade iz književnosti. Ja imam dobar posao u Beogradu i imam veću platu od njega u Minkenu, što je on znao i pre nego me je kontaktirao, kod mene je sve javno na Fejsu i Insta. Dakle, šta je mislio, o čemu je razmišljao i čemu se je nadao kada mi se je javio?

Add Comment