DADILJA OTKRILA MRAČNE TAJNE ANĐELINE DŽOLI: Ona nije nikakva MAJKA! Evo šta radi s decom IZA ZATVORENIH VRATA!

Anđelina Džoli već duže vreme u javnosti sebe pokušava da predstavi kao idealnu majku koja odlično uspeva da se izbori sa šestoro dece uprkos navodima njenog bivšeg supruga Breda Pita da stvari možda ne funkcionišu baš najbolje.

Ona navodno pored svakodnevnih obaveza odgaja i vaspitava decu na sebi svojstven, ali način za koji smatra da pozitivno utiče na njihovo sazrevanje i odrastanje.

Svojevremeno je glumica izjavila da svake večeri peva uspavanke drugačijim glasom kako bi ih zabavila, a prema njenim rečima, primarni cilj su domaći zadaci i obrazovanje uz konstantne pridike koje se odnose na poštovanje i ljubav prema svim živim bićima.

Ipak, ovo idealno samohrano roditeljstvo demantovala je jedna od dadilja koja je sa porodicom provodila gotovo dvadesetčetiri sata dnevno, sedam dana nedeljno.

“Ona je majka koja je veoma odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast” , izjavila je ona.

Dadilja je u ekskluzivnom intervjuu za američki OK! Magazin izjavila da Anđelina ne može da obuzda svoju decu kao i da su ona potpuno van kontrole, rade šta im se prohte i ne prezaju ni pred čim.

“Potpuno su šašavi i van kontrole” , dodala je ona navodeći da je neki red i mir postojao sve do razvoda sa Bredom 2016. godine sa kojim je Anđelina provela više od decenije u braku.

“Anđelina misli da je kul mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi umeli da razlikuju ispravo od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu” , objasnila je dadilja.

I dok Anđelina izgleda kao “mama godine” pred kamerama, stvari su navodno potpuno drugačije iza zatvorenih vrata.

“Sklona je piću i skoro svake večeri otvori flašu crnog vina, a nekada i više njih” , priznala je dadilja dodajući da, iako su njena najstarija deca daleko ispod granice kada legalno smeju da piju, Anđelina im povremeno dozvoli da popiju času dve.

Uzimajući u obzir da je glumica u borbi za starateljstvo na sudu optužila Breda da ima problema sa pićem i igrala na tu kartu, dadilja njen potez smatra krajnje licemernim.

Problemi tu ne prestaju

Glumica navodno često zbog posla mora da prati intrigantan video materijal, a ne ustručava se da ga pokaže i deci ili da to gleda zajedno sa njima, što nije bio slučaj dok je Bred živeo u istoj kući sa njima.

Dadilja oštro demantuje njene navode o uspavankama i tvrdi da je to takođe stvar prošlosti.

“Čula sam da često odlazi uveče i ostavlja decu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda. A skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala svoj novi film” , dodaje dadilja.

Iako na putovanja ne ide bez njih, sve ostalo u vezi njenog roditeljstva se duboko dovodi u pitanje i prema rečima dadilje, Bred će podivljati kada jednom bude mogao da viđa svoju decu i sazna šta se sve promenilo u njihovoj kući.

(Espreso.rs)

Add Comment