SRBIJA I RUSIJA SPROVELE AKCIJU U NAJVEĆOJ TAJNOSTI Vučić o OVOME nije mogao da govori, ali je otkrio JEDAN DETALJ o Putinovoj LIČNOJ PORUCI koji nas je ostavio zamišljene!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u niškoj kasarni “Mija Stanimirović” prikazu 10 oklopno-izviđačkih automobila BRDM 2, dobijenih od Ruske Federacije, a potom dao nekoliko zanimljivih odgovora koji su iznenadili celu Srbiju

  • U Srbiju je stiglo 10 oklopnih vozila pešadije, BRDM 2, sa kompletima rezervnih delova
  • Vojno-tehnički sporazum je dogovoren između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina
  • Predsednik Vučić dao ekskluzivnu izjavu za Alo.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je Srbija uspela da dopremi 10 oklopno-izviđačka vozila BRDM 2 iz Rusije poštujući međunarodno pravo.

Na pitanje kako je Srbija “razbila blokadu”, pošto su Rumunija i Bugarska, “po nalogu NATO”, zabranile prolaz vozilima, Vučić je rekao: „Kako i kuda su došla – naša je stvar“.

Istakao je da su vozila, koja su poklon Ruske Federacije, dopremljena u skladu sa zakonom i dogovorom sa Moskvom.

Predsednik je odgovarajući, ekskluzivno za Alo.rs, upitan za moguće ponovno uvođenje vojnog roka, a njegov odgovor ostavio nas je u razmišljanju.

  • O tom – potom – rekao je kratko Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić
Predsednik Vučić potvrdio je danas za Alo.rs da mu je novi ambasador Rusije u Srbiji preneo poruku ruskog predsednika Vladimira Putina.

Kako je rekao, radi se o ličnoj poruci koju ne može da prenese.

  • Mogu samo da kažem da je lepa i pristojna – rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u Nišu.

Add Comment