PETORICA KLINACA NASRNULI NA NJIH DVE Vraćale se noćnim autobusom, jedva izvukle živu glavu! Pokušali da ih prisile na intiman čin, a onda je nastala ova fotografija (VIDEO)

Javna osuda stigla s vrha vlasti

Dve devojke pretučene su u autobusu. Ostavljene su sa posekotinama i modricama, a za zločin su optužena petorica mladića uzrasta od 15 do 17 godina.

Melanija Gejmonat (28) i njena partnerka Kris (29) javno su dobile podršku gradonačelnika Londona Sadika Kana (49) koji je osudio zločin iz mržnje prema osobama homoseksualne orijentacije.

Dakle, pored toga što su dve devojke pretučene u glavnom gradu Velike Britanije, što su ih pretukla gotovo deca, od njih mlađa po deset godina i više od toga, dečaci su od njih pokušali da iznude poljubac na silu.

Naime, shvativši da je reč o devojkama koje su par, maloletni nasilnici su tražili da se poljube pred njima, a kada su njih dve to odbile, završile su krvavih glava.

  • Opkolili su nas i počeli da dobacuju zaista agresivne stvari, o seksualnim pozama, lezbejkama i rekli su da bismo mogle da se poljubimo dok nas oni gledaju. Da bih smirila situaciju pokušala sam da se našalim, što Kris nije razumela, jer je strankinja. Pretvarala se čak i da joj je pozlilo, ali oni su počeli da nas gađaju novčićima. Sledeće čega se sećam je da je Kris na sredini autobusa i da je oni udaraju. Impulsivno sam odmah prišla i pokušala da je izvučem ali su počeli da udaraju i mene. Mnogo sam krvarila – ispričala je Melanija.

Add Comment