Juče je cela Srbija gledala pevačicu koja PUCA NA SLAVLJU: Evo ko je ona i KAKO IZGLEDA kad se lati mikrofona bez pištolja

Cela Srbija juče je gledala snimak pevačice koja je usred veselja potegla pištolj, a potom slavlje uveličala popevši se sa bendom u viljušku bagera pa onda pripucala i odatle. Evo o kome se radi.

Misterija pevačice sa pištoljem i dalje muči ljude, budući da niko ne uspeva da joj uđe u trag. Ono što smo mi uspeli da saznamo je da se zove Tamara i da se profesionalno bavi pevanjem, budući da društvene mreže obiluju slikama i snimcima sa njenih nastupa.

Na svu sreću, ne izgledaju svi tako da Tamara u nekom trenutku pripuca. Uglavnom gosti moraju da se zadovolje “običnim” nastupom, bez pucnjave, a činjenica je da Tamara i tada ume da napravi sjajnu atmosferu.

I na bini i van bine je Tamara uvek raspoložena za zezanje.

TAMARAFOTO: FACEBOOK
A ovako izgleda u radnom elementu:

Tamara
TAMARAFOTO: FACEBOOK
Šta kažete posle ovih slika, da li biste se usudili da prisustvujete veselju na kome ona peva? Komentatori su na društvenim mrežama podeljeni, i dok neki kažu da bi je “ženili iz momenta”, drugi kažu da ne bi smeli da joj priđu i naruče pesmu.

slika
SLIKAFOTO: FACEBOOK
Kojoj grupi vi pripadate?

Loading...

Add Comment