Vic Dana : Kako joj doktor raširi pi…

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Došao ciga kod doktora…Gosn doktor, moram da te pitam neštto ! al’ me sramota.-Pitaj-Znaš, gos’n doktor, imam problem sa moju ženu.

Mnogo joj tesna ona stvar, jel’ može da pomogneš?-Nema problema, uvedi ženu u ordinaciju a ti sačekaj napolju.Uđe mlada u ordinaciju, doktor je skine, uradi posao pa pozove cigu: Evo gotovo je.

-Hvala gos’n doktor, nego jel’ mogu da probam da proverim?-Naravno uđi i proveri, ja ću sačekati u hodniku.Završi ciga posao pa kaže doktoru: Gos’n doktor nije loše, a jel’ može još malo da se proširi?

Naravno cigo… i doktor ponovi radnju, gotovo je cigo pa ako hoćeš ti proveri. I naravno ciga proveri i posle završenog posla zahvali se doktoru i ode.

Posle par dana sretnu se u istoj kafani. Doktor sa svojim društvom a ciga sa svojim pajtašima.Kaže doktor svom društvu: Vidite onog tamo. Doveo mi je ženu da joj proširim onu stvar i tako sam je slatko dva puta opalio!!

Kaže ciga svojim pajtosima:-Ej društvo, vidite onu budalu doktora tamo. Pre neki dan sretnem onu kuvu Milevu, a nema gde da je opalim. Odvedem je kod njega u ordinaciju, dva puta on, dva puta ja… ma divota prava

Add Comment