SUBOTIČANKA SE UBILA DOK JOJ JE MUŽ DONOSIO ROĐENDANSKU TORTU: Razlog i strašan i tužan!

Sudeći po fotografijama na njenom Fejsbuk profilu, S. je nedavno zaplovila u bračne vode

Objavljeno: 10.07.2019. 17:04h
Stravična tragedija dogodila se juče u kada je Subotičanka S. B. oduzela sebi život tako što je sebi pucala u glavu. Ona se na ovaj tragičan korak odlučila na svoj rođendan, samo dva meseca nakon što se porodila.

Prema prvim informacijama, nesrećna devojka se na ovaj korak odlučila jer je patila od postporođajne depresije.

Samo dva i po meseca nakon rođenja deteta, Subotičanka S. B. pucala je sebi u glavu iz pištolja u trenutku kada je njen suprug otišao po tortu kako bi je iznenadio za rođendan.

  • Nesrećnu devojku su pronašli prijatelji koji su došli da je iznenade. U tom trenutku je bila sama jer je njen suprug otišao po rođendansku tortu, a sve kako bi je iznenadili i malo razveselili – priča “Blicov” dobro upućeni izvor.

Kako kaže, mlada Subotičanka završila je ekonomski fakultet, prošle godine je diplomirala, a pre nešto više od dva meseca se porodila.

Nakon što su prijatelji pronašli S. u domu u kom je živela sa suprugom Hitna pomoć ju je odmah prevezla u subotičku bolnicu, ali uprkos naporima lekara da je spasu, devojka je preminula.

Sudeći po fotografijama na njenom Fejsbuk profilu, S. je nedavno zaplovila u bračne vode, a braku su se radovali svi njeni prijatelji, posebno njen suprug čiji profil obiluje zajedničkim fotografijama.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…

(Espreso.rs / Blic)

Add Comment