SERGEJ IZVREĐAO SRPSKOG RATNIKA SA KOSOVA! Rekao mu je NEŠTO TOLIKO GADNO da ne možemo ni da prenesemo

Lider PSG Sergej Trifunović nastavio je sa psovkama na Tviteru, a ovoga puta izvređao je srpskog ratnika, koji se borio na Paštriku 1999. godine!

Sergej Trifunović je naime ušau u raspravu sa jednim korsnikom Tvitera koji se potpisuje kao: “Stari Lav 1244!”.

Sve je počelo kada je glumac i lider PSG napisao:

“Autu iza nas, pukne guma. Petar, Pavle i Miljana, izadju napolje. Čovek iz kafića ih zove, Albanac, pita:”Jeste Srbi? Sedite, naručite piće.” Okrene telefon, dodju ljudi, nameste gumu, Albanac plati gumu, piće i kaže: “Srećan put, nadam se da se vidimo možda nekad u Beogradu”, na to je odgovorio Stari Lav:

“I šta je poenta, koliko to košta?”, napisao je on.

Trifunović je munjevito odgovorio:

“Mene izadje 13 eura sa pdv-om. Poentu ću korati posebbo da ti naplaćujem, posto vidim da ce to biti ozbiljan rad”.

“Kada bi bio u stanju da malo uključiš mozak shvatio bi šta radiš, ali izgleda da su pare jače od tvog intelekta. Mogao bih da ti pišem do jutra o šiptarskim zločinima nad Srbima koje sam lično video, od strane bande zlikovaca Haradinaja, Tačija…ne od naroda,imam više prijatelja…”, odgovorio je Stari Lav.

Zatim je Sergej napisao:

“Pa moraćeš prvo da se naguziš za sve te “pare” i nagutaš sperme.”

Ostaje nepoznanica da li je Sergej znao ili nije s kim “ratuje”, ali u raspravu se uključio treći korisnik Tvitera i odgovorio Trifunoviću:

“Mali čoveče, obraćas se čoveku koji je gutao prašinu od B-52 na Paštriku 99, a znamo da ti ne znaš gde je to, jer da znas, poklonio bi se ratnom veteranu smradu jedan!”

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment