ČEKA SE 12 SATI! Premijerka Brnabić staće pred narod tačno u podne – Njeno obraćanje odrediće dalju budućnost Srbije!

“Dala sam sve od sebe i nastaviću da dajem sve od sebe”, istakla je premijerka.

Premijerka Ana Brnabić i članovi Vlade Srbije predstaviće danas rezultate rada u protekle dve godine i prioritete za naredni period.

Premijerka Brnabić rekla je u subotu, kada se navršilo dve godine mandata, da je u Srbiju u prošloj godini ušlo tri i po milijarde evra direktnih stranih investicija, kao i da je od 2012. godine otvoreno 700.000 radnih mesta.

Ona je u Somboru istakla da je tokom dve godine imala najveću čast da radi za svoju državu Srbiju i svoj narod.

“Dala sam sve od sebe i nastaviću da dajem sve od sebe”, istakla je premijerka i navela da je na toj poziciji, pre svega, zahvaljujući bezgraničnom i ogromnom poverenju koje joj je pružio predsednik Aleksandar Vučić.

Ona je nedavno rekla i da je prilično zadovoljna onim što je vlada na čijem je čelu postigla za dve godine mandata, a posebno rezultatima u oblasti digitalizacije.

“Pokrenuli smo neke stvari. Posebno sam zadovoljna gde smo sitgli u oblasti digitalizacije koju sam postavila kao prioritet vlade. Danas je Srbija jedna od retkih zemalja u kojoj je digitalizacija sveprisutna”, rekla je Brnabić za TV Hepi.

Ona je istakla da je najveća prednost Srbije nad svim zemljama u regionu, ali i šire, jak tim između predsednika Republike i premijerke i njenog kabineta.

“Postoji ista vizija kuda Srbija treba da ide i na tome zajedno radimo”, rekla je Brnabić.

Add Comment