KSENIJA VUČIĆ VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI! Hrabro stala pred kamere i otvorila dušu o svojoj DECI i MUKAMA kroz koje je godinama prolazila!

Ksenija je poručila da će kao novinar nastaviti da govori istinu i da je nisu uplašili!

Novinarka Ksenija Vučić kaže da je nisu uplašili ni “tajkun Đilas ni tajkun Đorđević”, te da će nastaviti da govori istinu.

Ona je reagujući na tužbu koju su protiv nje najavili roditelji maturanta za kojeg je u emisiji TV Pink rekla da je palio fotografiju ministra Mladena Šarčevića, kazala da tu nije reč o deci nego o onima koji su ih podstakli da tako nešto urade, a to su, kako je navela, “tajkun Đilas i tajkun Đorđević”.

TV Pink je, naime, objavio da je otac dečaka Mlađan Đorđević, Đilasov kum.
Ksenija Vučić je u svojoj emisiji na TV Pinku rekla da je, nakon što je deset godina svašta slušala i čitala o svojoj tada maloletnoj deci mislila kako zakon koji bi maloletnike zaštitio ne postoji ili je bar suspendovan, ali da je shvatila da je on bio van snage samo kad su u pitanju njena deca.

Poručila je da će kao novinar nastaviti da govori istinu i da je nisu uplašili “ni tajkun Ðilas, ni tajkun Ðorđević, ni sva logistika njihovih medijskih pomagača”, dok najavljenu tužbu vidi kao ponovnu hajku na ženu, pošto, kako kaže, za drugo niti su sposobni, “niti to smeju, niti umeju”.

Roditelji maturanta koji je učestvovao u protestima ispred Ministarstva prosvete podneli su tužbu u njegovo ime protiv Ksenije Vučić i TV Pink za naknadu nematerijalne štete od milion dinara zbog toga što su “neistinito informisali javnosti da je njihov sin palio fotografiju ministra Mladena Šarčevića”.

Loading...

Add Comment