SKANDAL! Željko Mitrović i Milomir Marić moraju da ukinu rijalitije, evo kakvu su odluku njih dvojica doneli!

Doba rijaliti programa u Srbiji mora da se zaustavi jer predstavlja veliku pretnju po zdravlje, kulturološki, duhovni i psihološki razvoj čitave nacije, stoji u nacrtu peticije koju danima potpisuju građani čitave Srbije.

Vlasnik TV „Pink“ Željko Mitrović za „Alo!“ je prokomentarisao ovu situaciju.

  • U zemlji u kojoj bi svi da uređuju televizijske programe i da budu cenzori medija, nije ništa novo ili neuobičajeno da se pojedini opozicioni političari bune što je Lunina fiskultura ili Stanijina joga oko 70 puta popularnija od njih ili njihovih ideja! Televizija „Pink“ ovih dana doživljava svoj istorijski maksimum u gledanosti i to zahvaljujući lojalnosti više od pet miliona gledalaca u Srbiji! To samo znači da će Televizija „Pink“” nastaviti da razvija programe koji zaokupljaju najviše pažnje televizijskog auditorijuma u skladu sa svim postojećim zakonima i pozitivnim propisima, ali i pratiti sve svetske trendove, kao što su rijaliti „Love Island“ u Nemačkoj ili „Naked Attraction“ u Britaniji – kaže Željko Mitrović i dodaje da su evropski trendovi mnogo avangardniji i slobodniji od srpskih rijalitija, a onda dodao:

Marić: Briga me za peticije!

Direktor TV „Hepi“ Milomir Marić izjavio je za „Alo!“ da obične građane i te kako zanima rijaliti. – Ja ne verujem da običan svet želi da ukine rijaliti jer obični građani vole da gledaju taj format koji se zbog njih i emituje. Uostalom, šta bi oni gledali na TV ekranima kada bismo im to uskratili? – pita se Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik TV „Hepi“, koji već godinama u svojoj programskoj šemi ima „Parove“, „Madive“… – Mene interesuju ovi građani koji vole da gledaju rijaliti a ne ovi drugi, koje neću ni da komentarišem – kaže on za „Alo!“.

  • I da ne bih bio isti kao Dragan Đilas koji je rijalitije doveo u Srbiju i na njima enormno zarađivao ne hajući za ljude kojima se rijaliti programi ne sviđaju, ja ću, za razliku od njega, za neljubitelje rijaliti programa, koji su u ogromnoj manjini, ipak od septembra lansirati novi „Art kanal“, koji će 24 sata dnevno tretirati samo kulturu i umetnost kroz sjajne domaće i strane dokumentarne serijale! Uz veliku želju da potpisnici ovakvih peticija nađu svoju sreću na našim novim kanalima – rekao je Mitrović za „Alo!“.
Loading...

Add Comment