STRAŠNO! Omiljeni voditelj u Srbiji doživeo OGROMAN GUBITAK!

Gubitak voljene osobe je najužasniji strah svake normalne osobe. Takva tragedija svakog od nas snađe pre ili kasnije jer… prolaznost života je nezaustavljiva. U tim trenucima, kada god da nas zadese, najteže je normalno funkcionisati, rekao je voditelj.

  • Ne možete se napraviti da je sve u redu, jer ste slomljeni. Ali, jedna profesija od vas baš traži da ostavite svoj život sa strane i da samo radite svoj posao. To je posao novinara koji uvek mora da bude nasmejan šta god da mu se dešava u životu ili oko njega u studiju.

Jedan od najpoznatijih srpskih novinara, Srđan Predojević je preživeo tako nešto, a da to niko ko je gledao njegove nije ni primetio.

Srđan je već godinama zastupljen u medijima. Radio je na Studiju B, RTS-u, TV Pink-u, a u poslednje vreme je na TV PRVA gde radi “Jutarnji program” sa svojom prijateljicom Jovanom Joksimović.

O Srđanu ne znamo mnogo. On svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Međutim, ono što znamo jeste da su on i njegova supruga 2012. godine izgubili bebu. Ni tada nije govorio o tome, a pogotovu neće sada. On je vreme na poslu provodio totalno skoncentrisan baš na ono što radi, a van kamera je brinuo o svojoj supruzi.

“Nažalost, jeste istina da smo izgubili bebu. Ne želi o tome da pričam. Hvala” – rekao je tada Srđan za medije.

(Espreso.rs)

Add Comment