BUBA KORELI SE IŽIVLJA NAD PROSJACIMA ROMIMA: Dao im 100 MARAKA pa im naređivao i maltretirao!

Evo ti pare, sada se zahvali, mahni i reci ’ćao’. Idite sad pa podelite“, govorio je muzičar deci sa ulice, dok je Džala Brat sve to snimao

Objavljeno: 22.06.2019. 11:20h
Bosanski reper Buba Koreli još jednom je pokazao koliko je bahat i nevaspitan, kada se grubo našalio na račun dece koja prose na ulici!

Naime, reper se pohvalio snimkom na kom se vidi kako jednoj devojčici daje sto konvertibilnih maraka, a potom je istu devojčicu, ali i njene prijatelje, na najgrublji način ismejao. Osim što je nedozvoljeno snimo decu, a potom taj snimak objavio na svom Instagram profilu koji prati skoro pola miliona ljudi, reper se potrudio i da ponizi nezaštićene mališane svakom rečenicom koju im je uputio. Tako ih je, bez imalo ljudskosti, ismejavao kada su mu tražili još novca, ali nije propustio ni da ih pita da li znaju ko je on. A da stvar bude gora, dok se Buba podsmevao deci sa ulice, njegov najbolji prijatelj Džala Brat je sve to snimao.

foto: Printscreen

  • Kako si slatka, je*em ti sunce, kako se zoveš – pitao je reper crnokosu devojčicu koja je stajala pored njegovog automobila.
  • Mani – odgovorila preplašena devojčica, aludirajući na englesku reč koja se odnosi na novac, nakon čega je Koreli izvadio novčanicu od 100 konvertibilnih maraka i dao je devojčici.
  • Evo „mani“. Sada se zahvali, mahni i reci „ćao“ – obratio se naređivačkim tonom pevač devojčici, a potom nastavio da snima i drugu decu koja su prilazila njegovom automobilu i pitala ga da li ima još novca za njih.
  • Imam, da – govorio je Koreli dok su tri dečaka, željno i sa iščekivanjem gledala u njega, ali reper nije želeo da im da novac. Umesto toga, nastavio je bez dozvole da ih snima, ali i da se arogantno i bezobrazno ophodi prema njima. U jednom trenutku ih je pitao da li oni znaju ko je on i zašto nisu zadovoljni kada im je već dao novac.

foto: Printscreen Instagram

  • Šta hoćete, još para? Pa sad sam vam dao „stoju“. Znaš li ti ko sam ja? Ne znaš? Ja sam Buba Koreli, ali ništa vam to ne znači. Ja sam Sinan Sakić – rekao im je reper kroz ciničan smeh, dok se Džala Brat konstantno smejao.
  • Nema više za vas, vaša seka je dobila „stoju“. Dosta vam je to, ajde sad palite – rekao je reper, ali je nastavio da snima kada mu je prišla još jedna devojčica.
  • Đe si, sine, šta ima? I ti hoćeš pare? Pa sada sam dao tvojoj sestri, morate da naučite da podelite to – objašnjavao joj je Koreli, a kada je devojčica rekla da njoj ne daju novac, on se razbesneo i rekao da to nije njegov problem.
  • Šta ću ja ako oni tebi ne daju, to je tvoja sestra, njoj sam dao. Hajde ne budite toliko bezobrazni – rekao je reper, ali je devojčica bila uporna te mu je tražila makar deset maraka.
  • Nemam više para, pa čak ni deset maraka – poručio je reper devojčici kroz smeh, a potom je zatvorio prozor od automobila i bez imalo blama sve snimke sa decom sa ulice objavio na svom Instagram profilu.

Inače, ovo nije prvi put da se Buba Koreli hvali svojom bahatošću, a uobičajeno je da bosanski reper na društvenim mrežama objavljuje fotografije luksuznih predmeta, ali i fotografije na kojima je velika količina novca.

Add Comment